Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows mu Yoksa Linux mu?
TeamSpeak 3 için en sağlıklı hangi işletim sistemini kullanmamı tercih edersiniz?.
Ayrıca VDS'leri bu sitelerden temin ediyorum bu site hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim?
Alan Adı - Web Hosting, Cloud, Sanal Sunucu, VPS ve SSL Çözümleri
Semele - Web Hosting - Cpanel Hosting - Seo hosting - Sunucu - Vps - Vds - Reseller | Semele Telekomünikasyon
Not:6 ay kadar semele kullandım çoğu kişi semeleyi hizmet ve kalite yönünden kötülüyor fakat ben bir sorun yaşamadım bu 6 ay içinde,ping falan da olmadı.
Reply
Semele den aldın ve hiç bir sorun yaşamadın, tamamen tesadüf. Alanadı ise bir makineye bir ton vps kuruyor. O iki firmayıda önermiyorum.

Hatta sana şöyle söyleyim Türkiye lokasyon alma. Alacaksanda kurumsallığını kanıtlamış (yıllaşmış) firmalarla çalış. Hakkında arama yap ve şikayetlere bak.

Teamspeak içinse istediğin işletim sistemini kurabilirsin, farklılık yok. Zaten az özellik kullanıyor. Ben genelde centos kullanırım, sebebi iptables ayarları daha kolay. Diğer olarak ubuntu ve debianda da kurabilirsin. Linux kuramıyorsan eğer windows kalıyor geriye.
Reply
buracat dateline='' Wrote: Semele den aldın ve hiç bir sorun yaşamadın, tamamen tesadüf. Alanadı ise bir makineye bir ton vps kuruyor. O iki firmayıda önermiyorum.

Hatta sana şöyle söyleyim Türkiye lokasyon alma. Alacaksanda kurumsallığını kanıtlamış (yıllaşmış) firmalarla çalış. Hakkında arama yap ve şikayetlere bak.

Teamspeak içinse istediğin işletim sistemini kurabilirsin, farklılık yok. Zaten az özellik kullanıyor. Ben genelde centos kullanırım, sebebi iptables ayarları daha kolay. Diğer olarak ubuntu ve debianda da kurabilirsin. Linux kuramıyorsan eğer windows kalıyor geriye.
Teşekkürler,Peki önerebileceğin bir firma varmı?.Fiyat/Performans bakımından

- - - - - - - - - -

buracat dateline='' Wrote: Semele den aldın ve hiç bir sorun yaşamadın, tamamen tesadüf. Alanadı ise bir makineye bir ton vps kuruyor. O iki firmayıda önermiyorum.

Teşekkürler,Peki önerebileceğin bir firma varmı?.Fiyat/Performans bakımından
Reply
Uzun süredir vds almadığım için bilemeyeceğim. Kendimi öneriyorum Big Grin
Yurtdışı veya yurt içi lokasyon vds sağlayabilirim. İstediğin özellikleri belirtirsen pm at, fiyat veririm.
Reply
sa kardeş bizede bi makine ayarla mümkünse düşmesin ts ler 460G fayırvallı Big Grin
Reply
as hocam ayarlarız da sizin ihtiyacınız yok, sizinkilerde fayırvallı
Reply
semele'den sorunsuz hizmet alan tek insan olarak adınız tarihe geçmeli bence Wink
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Otomatik linux ts3 kurucu script nazim53 2 14,601 06-04-17, 22:21
Last Post: adsadsads321
  [Linux] Işletim Sisteminden Anlıyanlar Bakabilirmi onur0107 0 2,509 01-06-16, 12:47
Last Post: onur0107
  windows için müzik botu varmı arda26 3 4,855 18-06-15, 09:03
Last Post: arda26
  Windows TSDNS videolu anlatım pQslerTT 0 3,613 18-05-15, 05:58
Last Post: pQslerTT
  Linux TSDNS videolu anlatım pQslerTT 0 4,349 18-05-15, 05:57
Last Post: pQslerTT
  TS3 Linux Müzik Bot Yapma Dream592 9 10,758 03-05-15, 19:00
Last Post: reset44
  Windows Crack Hosting Provider Lisansı SessizFirtina 40 17,313 05-04-15, 21:50
Last Post: adanal11
  Ts3-Windows-Query-Port PoleStar 1 2,289 26-03-15, 00:13
Last Post: kertme
  Teamspeak3 | Linux Bot Kurulumu iueiue 10 15,909 25-03-15, 01:45
Last Post: kertme
  teamspeak3 linux yardim peerage 2 3,133 26-02-15, 01:26
Last Post: tabi97

Foruma Atla:

Users browsing this thread: