Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk Amatörlüğünüz
Fun modda pro oynuyorsun bide kill movie çekiyorsun Big Grin
Reply
fun mod değil sadece bunny ve paraşüt açıktı o kadar hem senide deathmacht da gördüm wall açıyorsun Big Grin Big Grin Big Grin

biz bişey diyormuyuz Big Grin !
Reply
Güzelmiş Big Grin
Reply
ilk oyuna girdiğimde hiçbirşey bilmiyordum (Pc yeni gelmişti) Bilgisayarda ilk açtığım oyun cs di bot falan yok kendi halimde ateş dediyorum sıkıldım oyundan çıkıyım dedim çıkamadım.Big Grin Oyunu kapatamadım.Big Grin
Reply
Benim ilk amatörlüğümde POD BOT 2.5 liler elek etmişti onları 1 vurarak 2 vurarak 3 tü 5 ti derken 1 vs 5, 1 vs 6 yaparak atlatmıştım amatörlüğümü Smile bu arada pot bot 2.5 ları bilmeyen yoktur sanırsam Smile
Reply
sallaswe dateline='' Wrote: ilk oyuna girdiğimde hiçbirşey bilmiyordum (Pc yeni gelmişti) Bilgisayarda ilk açtığım oyun cs di bot falan yok kendi halimde ateş dediyorum sıkıldım oyundan çıkıyım dedim çıkamadım.Big Grin Oyunu kapatamadım.Big Grin

Oh ! Oyunu kapatamamak -.- ! Big Grin
Reply
Afk deki adamı kuru sıkıyla 1 dakika boyunca kafasından ates etmeye calısmam Big Grin
[Image: 4rrzd.png]

berXamet ' e teşekkürler.
Reply
Ben ilk oynadıgımda abim söylemişti oyunu ilk kafede oynamıs.Sonra eve geldi süper oyun fln. fln. fln. indirdik.İşte ben girdim abim tabi oynamıs 1 - 2 saat bak b-5-1 yap süper bi silah geliyor dedi aldım m249 u Big Grin.assault oynuodum arka kapının yanındaki boşluktan ön kapıdaki kutuların oraya boşaltıyom mermileri Big Grin.Hiçbiri gitmiyo tabi.Mermi bitti benimde.Sonra bot geldi vurdu beni Big Grin
[Image: 4wjpn.png]

[Image: 5c211.png]

[Image: 5c22z.png]

Valve Hammer Editor (Counter Strike 1.6 Map Yapma Programı) Hakkında Yardım İsteyenler Özel Mesaj Atabilirler.
Reply
6 Yaşında Botlar Beni Öldürdüğünde Klavyeyi Ölümüne Çarptığımı Hatırlıyorum Big Grin
----------
Server Bilgileri;
Server Adı: CSTeam.Org Zombie Plague~ // Respawn + Banka
Server IP: (YAKINDA AÇILACAK)
Server Slot: 30+2
----------
İletişim;
[email protected]
Reply
surf_ski2 de kuleye çıkarken bombam yanlış gitti öldüm Big Grin havadayken bomba atan zihniyet işte Big Grin
Reply

Foruma Atla:

Users browsing this thread: