Threads: 43
sxe local ban attıktan sonra banları temizlemek icin server sahibi cfg yi temizlemesi gerekiyor. fakat ben bunu adminlerin de yapmasını istiyorum bu yüzden amx_unbanmenu gibi bir menu olmasını istiyorum oradan sxe local banları temizleyebilelim istiyorum ben unbanmenu uzerınden denedim beceremedim yardım bekliyorum.
@losteps ve @schwertle halis yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
Threads: 143
bu zaten mygamearea oyunyöneticisi counter merkezi sen oyna gibi sunucularda bulunuyor senin serverin hangi portal üzerinde yazarmısın yardımcı olabilirim
serverım herhangi bir portal üzrinde degil. kendim bir eklenti oluşturuyorum bu csplague forumda paylaşıcam içersiinde 30 tane eklenti var tek bir sma da fakat sxe banları temizlemek icin bi menü istiyorum tek eksigim bu kaldı. sxe_ban_menu yaptım fakat sxe banlarını kaldırmak icin yapamadım.
Threads: 30
boşuna imza atmama gerek yok bilgisiz insanlar çok bildiğini sanarak atıyorlar zaten kirli mürekep ile.
eyw saolasın losteps =))
---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:37 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:28 ----------
çalışmıyo losteps =) bende böyle sxe_local_ban.cfg dosyasını gösterdim fakat unban yapmıyo. bir arkadaşa sordum sxe_local_ban.cfg deki satırları read_file ile okut dedi. ama onu nasıl yapılcagını bılmıyorum bilgin varsa bakarmısın. sonuç olarak bu şekilde çalışmıyo =))
Threads: 3
kardeş sxe ban plugini buglu dosyadan isim silerken yani ban kalıdırken server çökebiliyo ve panelden açılmıyo. Başıma geldi şahsen. O yüzden her önüne gelen adminin sxe banlarla uğraşması zararlı bişey.
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com