Threads: 3
çok acemice + rmf kullanmışsın.
önerim: 1hafta değilde 2 haftada 1 map yap ve rmf kullanma. En iyisi.
Threads: 37
Olum sen kendini ne sanıyorsun herkesin maplarınada böyle salak salak yorumlar atıyorsun sanane olum kaç günde yaptığımızdan beni sinirlendirme! Ayrıca rmf kullanmışsın derken? !!!
Valve Hammer Editor (Counter Strike 1.6 Map Yapma Programı) Hakkında Yardım İsteyenler Özel Mesaj Atabilirler.
Teşekkürler.Ayrıca bu artist rmf kullanmışsın derken ne demeye çalışıyor acaba?
Valve Hammer Editor (Counter Strike 1.6 Map Yapma Programı) Hakkında Yardım İsteyenler Özel Mesaj Atabilirler.
Aynen acayip sinir etti benide!
---------- Alttaki Mesaj Zamani 19:51 ---------- Önceki Mesaj Zamani 19:21 ----------
Gönderirimde ben mapları yapmıştım eskiden formatla 20 mapım gitti.Ondan sonrada en fazla 5 map filan yaptım.Atarım bi ara msn den...
Threads: 32
He tamam yeteri kadar işte .bspleri gönder yeter.
berXamet ' e teşekkürler.
Olum sen kime küfür ediyorsun lan.Ben map'de çalıntı filan yapmadım ayrıca.Aptal aptal bilmeden konuşmayacaksın.Gereğini yapacam zaten, moderatör'e küfretmek neymiş gör!