Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
| CSPlague TeaM CFG | v1 HeadShot Bukadar Kolay Olmamıştı !..
CSP Signatür

Arkadaşlar tamamen CSPlague.com İçin hazırlamış olduğum Cfg yi sizlere sunuyorum.

CFG Adı

| CSPlague TeaM CFG v1 |

CFG Boyutu

Boyutu : 3.25 Kb Diskte Boyutu : 4.00 Kb

Açıklama

Arkadaşlar rar dosyasının içinde 7 tane (CSPlague TeaM CFG.cfg, bunny.cfg, buy.cfg, cross.cfg, fps.cfg ve turn.cfg) cfg bulunmaktadır.

Cfg nin özelliklerine gelelim :

==> Sensivity ve ZooM Sensivity uygun şekilde ayarlı.

==> Gamma ayarlı.

==> Parlaklık ayarlı.

==> Cross Genişlik Ayarı küçültüldü.

==> Cross Saydamlık Ayarı kalınlaştırıldı.

==> Hızlı Seçme ayarlandı.

==> Rate ayarlandı.

==> Developer ayarlandı. (Kasma Sorunu İçin)

==> Hız Ayarı eklendi.

==> Sprey ve Kan Ayarı eklendi.

==> Silah kodları eklendi. (Özellikle Awp)

==> Bunny kodları eklendi.

==> Cross kodları eklendi.

==> Fps ayarlandı.

==> Turn kodları eklendi.

==> Komut Menü Dosyası eklendi.

Videolar

.bmp   
CSPlague.bmp (Size: 357.71 KB / Downloads: 146)

CFG Kurulum

Rar dosyasını masa üstüne çıkarıyoruz.
Çıkan cfg dosyalarını C:/Program Files/Valve/Cstrike klasörüne atıyoruz.
Daha sonra oyuna girip consola "exec CSPlague TeaM CFG.cfg" yazıyoruz (" işaretleri yok) ve cfg miz aktif oluyor.

İndir / Download

Tıkla İnsin - Upload.gen.tr
Tıkla İnsin - TurboBit.net
Tıkla İnsin - RapidShare.com

CFG Şifresi

Rar Şifresi : CSPlague.com

Arkadaşlar bu CFG ye ilgi olursa Versiyonun devamı Gelecektir... Bir yorumu çok görmeyelim Lütfen...
Reply
Teşekkürler.
Reply
Önemli değil kardeşim yorum için bende teşekkür ederim

---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:48 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:21 ----------

-Arkadaşlar CFG yi bizzat kendim hazırladım bir incelerseniz ve yorumlarınızı bırakırsanız çok sevinirim CSPlague.com için hazırlanmıştır. Videoyu en kısa zamanda koyucam SABİTE TAŞINIRSA SEVİNİRİM...
Reply
tesekkurler
Reply
kafkef12 dateline='' Wrote: tesekkurler

Rica ederim nedemek.
Reply
Öncelikle ellerine salık güzel bi cfg awp zoomu kalın mermiler yerine gidiyor fakat ilk başta mause ile dilde enter ile ateş ediyor ayarları default yapmak gerektiyiyor ayrıca saydan yazılan yazılar hemen gidiyor saliselik sanki 2 hata dışında bişeye rastmaladım daha
Reply
danger987 dateline='' Wrote: Öncelikle ellerine salık güzel bi cfg awp zoomu kalın mermiler yerine gidiyor fakat ilk başta mause ile dilde enter ile ateş ediyor ayarları default yapmak gerektiyiyor ayrıca saydan yazılan yazılar hemen gidiyor saliselik sanki 2 hata dışında bişeye rastmaladım daha

Kardeşim haklısın ama elbette bir kaç hata olabilir. Bu daha v1 bir sonraki versionda bu sorunlar kalmış olucak. Bir sonraki version gelince sabitten kalkıp yerini diğer version alıcak. Yorumun için çok teşekkür ederim.Wink
Reply
Rica ederim kullanan diğer arkadaşlarda katkı yaparlsa daha çok geliştirilebilir cfg
Reply
danger987 dateline='' Wrote: Rica ederim kullanan diğer arkadaşlarda katkı yaparlsa daha çok geliştirilebilir cfg

Fazla özele girmek istemiyorum ama şu hafta son sınav haftam hatta yarın bile 1 düşen bir sınavım olmasına rağmen forumla ilgileniyorum sınavlar bittikten sonra çok iyi cfg ler çıkaracağıma inanıyorum eğer video talepleri cfg talepleri gelirse version v10 olana kadar devam edebilir.
Reply
TeşekkürLer.

warLıqımın y0k 0Lduqu Sırada
warLıqınLa yeniDen d0qdum dünyaya
qözLerimi açtıqımda Tek Seni qörDüm
Kapatırkende Sadece Seni qörmek iStiy0rum Kar$ımda

[Image: sigpic6677_13.gif]
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Russian CFG + DLL || CSPLague Özel || Nobb 6 16,650 24-01-22, 21:35
Last Post: yscq08
  Dot2 Cfg - Full Performans / HeadShot WILDGUARD 0 14,518 18-04-20, 14:42
Last Post: WILDGUARD
  [-]'Connection.cfg'[-] || CSPlague.com ÖZEL !!! || NiceDreamxD NiceDreamxD 835 142,351 17-03-19, 13:49
Last Post: SHARINGAN
  Best CFG – Headshot! sXe 17.2 Aim Cfg wampirus 0 13,854 31-01-18, 18:45
Last Post: wampirus
  aNarchYv3 CFG [Aim + HeadShoT] SocL h4x Sxe Kırar~Kota Dostu Schwertle 149 35,174 02-04-17, 22:08
Last Post: mafyacik11
  OTO Aim Bıçak CFG/ CSPLague.com Özel SAKSAF10 5 9,112 30-03-17, 21:06
Last Post: altangn06
  Csplague.com En İyi 8 Cfg Chrome 42 15,328 25-10-16, 01:24
Last Post: playerdi1
  Ankara Team | qosson’un rc'si | AttackPower AttackPower 3 6,200 03-03-16, 18:51
Last Post: satre
  RBP Team Sport Like [B] likeb 0 3,505 01-01-16, 00:03
Last Post: likeb
  CSPLague.com | TeamSpeak3 Adresimiz Açılmıştır. (ts3.csplague.com) 0 3,567 10-07-15, 01:50
Last Post: Shar'q

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)