Threads: 1
merhaba arkadaşlar ben bi plugin yaptım menü var menüden seçince t lere glow veriyor ama ben t lere değilde mesela glow vere bastık nick menüsü çıksın ordan seçeyim veya say gibi mesaj çıksın nicki biz yazalım istiyorum bu mümkünmüdür?
---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:25 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:40 ----------
yardım edecek yokmu?
Threads: 21
Nası Anlamadım Ama Glow Verme hakkında diyorsan Eger 10 Kisiyseniz Ve Hepiniz T Seniz Böle Yapabilirsin " Basıp
amx_glow @ALL Red
amx_glow (Digel5KisininAdlarıÖrnek) Murat green
Böyle yapabilirsin Bildigim Olabilcek Renkleri sölüyorum
red = kırmızı
blue = mavi
green = yesil
pink = pembe
yellow = sarı
0 0 0 0 = görünmezlik
amx_glow - Kullanımı <NICK yada @team/@all> <RENK> --- 1 el boyunca glow Kalır. amx_glow2 - Kullanımı <NICK yada @team/@all> <RENK> --- Sürekli glow Kalır amx_glowcolors (Kullanabileceğiz Renkleri Gösterir)
07-08-12, 02:43
(This post was last modified: 07-08-12, 16:23 by kaybun.)
yok kardeş anlatamadım amxx studio da menü yaptım mesela menü de ct godmode ver vs. vs. var sonra tlere glow ver var ben ona basınca ayrı bi menü çıksın istiyorum bütün t lere glow vermesin nick menüsü çıksın, veya glow vere bastım (y) ye basınca say cıkıyorya yazı yazıyoruz aynı onun gibi bisey cıksın say: yerine oyuncu nicki : yazsın mesela orayada nicki yazınca glow versin örnek bu
Onu Yaparsan zaten zengin olursun ((:
ya şimdi menü var menüdeki yazılardan birine basınca yeni bir menü açılamazmı olmazmı bu şimdi
Konu Cözüldü Admin Gardas