Sayın Mehmet Bey,TS Ipinizi Özelden Yollayabilirmisiniz Yada Size Ulaşabileceğim Bir Mail Adresi V.b Saygılar...
Meraba Beyler Benim Ts Serverim Var Ve Server Adminim Yani Kurucu Benim Verdiği Şifreyide Girdim AMa Bi Sorunum Var ServerQuery Grubu Ekleyemiyorum !! Bütün Herşeyi Ekliyiyorum Ama ServerQueryi Ekleyemiyorum Ekiyorum Şu Yazı GEliyo insufficient client permissions (b_serverinstance_modify_querygroup başarısız) nasıl eklerim Acil Yardım Lütfennnn !!!!
Sayın Mehmet Bey,TS Ipinizi Özelden Yollayabilirmisiniz Yada Size Ulaşabileceğim Bir Mail Adresi V.b Saygılar...
Merhabalar => My Powered By Berk Gerginİletişim =>
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Emek Sarfettiğim Konular => Berk.cfg
Tek Hedefim => Admin
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
konusalim.no-ip.org
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:13 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:12 ----------
Özel Mesaj Atma Yok konusalim.no-ip.org yada gmail [email protected]
gelcem birazdan
Merhabalar => My Powered By Berk Gerginİletişim =>
Emek Sarfettiğim Konular => Berk.cfg
Tek Hedefim => Admin