teşekürler
Oyunda Say Komutuyla Futbol Topu Yaratmanizi Saglar.
Say Komutları
say /top
Cvar Komutları
football_speed "200" ( Topu Aldığınızda Ne Kadar Hızlı Gideceğinizin Ayarıdır )
Futboltopu.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins/ Dosyasının İçine.
Futboltopu.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının İçine
models Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
sound Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
sprites Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
addons/amxmodx/config/plugins.ini Dosyasını Açıp En Alta Futboltopu.amxx Yazınız.
Son Olarak Map Değiştirin.
csplague.com
Legend Young
teşekürler
Zamanında Türkiye ye benim getirdiğim plugin.Bulanların sadece amxx paylaşıp içine reklam koyması sinirimi bozmuştu.
Madem Türkiyeye Sen Getirdin Sanada TeşekürlerZamanında Türkiye ye benim getirdiğim plugin.Bulanların sadece amxx paylaşıp içine reklam koyması sinirimi bozmuştu.
Legend Young
güzel plugin
Tek Hedefim:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
VFORDENTAAA
+REPP
Teşşekür ederim ^^
Teşekkürler Ama süper ben bunu hücreye bide silah odasına koydum güzel oldu bide havuzun dibine
Yararlı Konularım
1.
2.
saolsın kardeşim