serverdeki admin model dosyasını al kendi admin modeline koy
Arkadaşlar aradığım plugin adminlere özel model plugini
bikaç jail sv de gördüm adminlerin görüntüsü diğer playerların görüntüsünden farklıydı
örneğin normal player t lerin modeli "a" modeli iken adminlerin modeli "b" modeliydi
ben de böyle bir plugin istiyorum yani adminlere ayrı bi model verebilelim istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim
serverdeki admin model dosyasını al kendi admin modeline koy
bu dosyanın yeri tam olarak nerde nereye nasıl koyacağım ?
Counter-Strike 1.6\cstrike\models\player burası vip seniki
Bu forumun plugin bölümünde Admin Models Plugini başlıklı bir konu var NiCoMeDiA nickli admin paylaştı orada bu plugini bulabilirsin gayet anlaşılır bi şekilde kurulumuda anlatılmış.Modelleri beğenmeyip değiştirmek istersen kendine herhangi bir model seçersin hangi takıma atmak istersen ona göre ismini değiştirirsin sonra oradaki orjinal dosyayla değişim yaparsın.Örneğin(daha açıklayıcı olsun) ben t de vip modelini kullanıorm mesela vip.mdl dosyasını belgelerime kopyaladım ismini admin_te olarak değiştirdim sonra onu cs1.6>cstrike>models>player>admin_te klasörünün içine attım orjinaliyle değişmiş oldu yedek ister al ister alma nasıl olsa bu bir plugin yardım edebildiysem sevindim iyigünler
vallaha sitedeki adminmodel pluginini tam olarak dogru bi şekilde yukledim, sonra senin dediğin gibi değişiklikeri yaptım ama sv de modeller yine aynı sv jail sv
bak ozaman iş değişebilir ben bunu proda çalıştırdım sen jail diyosun jaile göre özel dosyalar varsa bide oraya atmayı dene jailin detayı fazla farklı kurulum gerektirebilir bide öyle dene
tamam saolasın kardeşim bide öyle deneyim inşallah olr
normal model ile admin model çakışıyor olabilir 2 plugini birleştirmek gerekebilir veya plugins.ini dosyasına adlarının yazılış sırası da önemli
bir böyle dene;
bide böyle dene;Kod:normalmodel.amxx adminmodel.amxx
yukarda yazdığım plugin adlarını kendine göre düzenle ve sadece 1 tane yazılı olduğuna dikkat et :=) olma ihtimali %25Kod:adminmodel.amxx normalmodel.amxx
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->