Güncel++++
Merhaba arkadaşlar bende adminlere özel mermi sekmeme modu var ancak bunu ben kişinini nickine özel olmasını istiyorum. VIP admınlerın mesela mermı sekmeme gıbı bır oellıgı olacak ve bunu bir .ini dosyasıan isimleri yazarak kullanmak istiyorum. ini Dosyasına ismi yazında mod otomatik onun için aktif olsun onun mermisi sekmesin istiyorum. SMA dosyasını altta veriyorum editleyebilen arkadaşlar editleyip tekrar SMA halinde atarsa çok süper olur.
Güncel++++
@afaik61 bir yetkiye baglayıp sadece istedigin viplere o yetkiyi verince o yetkideki kişiler kullanabilir .ini ye gerek yok
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~
Sayfamiz:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Facem:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.174
Söylediğin gibi olabilir evet ama ben sadece bir yetkide sınırlamak istemiyorum ve diyelim adam banlama yetkisine koydum ve viplerin ban atmasını istemiyorum mermi sekmeme alan otomatik olarak ban atma yetkisinide almıs olacaklar. bir adet ini dosyası ile bunu hem yönetebilir hemde viplerin listesini temize çekmiş olurum.
04-07-2015 tarihinden bu yana yardımcı olan adminlere çok teşekkürler. Yardım etmek isteyen arkadaşlara tekrardan yazayım. Verdiğim sma dosyasına ini dosyası entegre edilecek ve sma dosyasında isim varsa ona o isme mermisekmeme modu verecek bir sistem arıyorum.
Kullanılmayan bir sürü yetki var bunlardan birine koy ve sadece vip adminlerine ver ban yetkisi olanlar değil A-B-C vs. yetkisi olanlar kullansın.
Fenerbahçe
Her şey boş. Takılmayın bu kadar..
bende sadece rcon yetkısıne ayarlanmısı arıyorum ama bulamadım editliyebilecek varmı _?? :/
yararlı bi konu teşekkürler