Vallaha model dersi olsa çok güzel olur Model derken de öyle basit modele reklam ekleme reklam kaldırma fln değil . 0 dan model yapma modelin boyunu büyütme küçültme istiyorum . Yani hlmv dersi değil sağlam bir modelleme programı dersi istiyorum
Merhaba arkadaşlar isteyen arkadaşlara 2-3 tl ye veya serverleri varsa adminlik karşılığı Valve Hammer Editör dersi verebilirim. VHE sayesinde maplar yapabilirsiniz.
Mail adresimle veya facebook adresimle bana ulaşabilirsiniz.
Bu bir reklam değildir. Sadece mapperleri çoğaltmak ve countere yenilikler sağlamak amacıyla yaptığım bir proje gibi birşeydir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Bu konuda yardım lazım olanlar ulaşabilirler:
PelerinMap
MappeR RizeLea53/Profesyonel Map Yapımı
İletişim:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Vallaha model dersi olsa çok güzel olur Model derken de öyle basit modele reklam ekleme reklam kaldırma fln değil . 0 dan model yapma modelin boyunu büyütme küçültme istiyorum . Yani hlmv dersi değil sağlam bir modelleme programı dersi istiyorum
Pek bişe olacağını sanmıyorum.
İletişim : Skype : fatih08200
85.153.15.24 Gelin gençler . Slotluk beleş.