Pluginin amacını anlayamadım biraz açıklarmısın ?
Bazı Serverlarda Hala Team Atıyorlar Ya Amxsuperi editlicen yada 25 satırlık kod yazcaksın
PHP- Kodu:
#include <amxmodx>
#include <hamsandwich>
#include <fun>
#define PLUGIN "Revive No Weapon"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "nefret007"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "no_glock", 1);
}
public no_glock(id)
{
set_task(0.1,"silah_sil",id)
// set_task(1.0,"silah_sil",id)
}
public silah_sil(id)
{
if(get_user_team(id) == 1)
{
strip_user_weapons(id); give_item(id, "weapon_knife")
}
}
Pluginin amacını anlayamadım biraz açıklarmısın ?
JailBreak türü server'larda yanlışlıkla ölen/öldürülen oyuncular revive komutuyla tekrar canlandırıldıklarında ellerine glock gelir ve isyan ederler. Canlandırılan oyuncuların eline glock gelmesini engellemek için kullanabilirsiniz bu plugin'i.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skype İletişim -->
color="Red">CSPlague.com
GüzeL Paylaşım Teşekkürler.
nsl linki gizliyorz yardım edermisiniz "yorum yazmadan bu linki göremezsiniz" gizlemesini bana gosterebilecek varmı ??? Konuya cevap yazmadan eklentideki dosyayı göremezsiniz!. Konuya cevap yazmadan eklentideki dosyayı göremezsiniz!. Konuya cevap yazmadan eklentideki dosyayı göremezsiniz!. Konuya cevap yazmadan eklentideki dosyayı göremezsiniz!. Konuya cevap yazmadan eklentideki dosyayı göremezsiniz!. Konuya cevap yazmadan eklentideki dosyayı göremezsiniz!.
bunu imse bilmiormuydu bana söyleseydiniz iki dkkalik işti
teşekkürler
Saol Teşekkür Ederim.
Yardımın İçin Saol Kardeşim Tam Aradığım Şey ++++++++++++ Rep Teşekürler.
Teşiekürler İşe Yarar.Kod:Jb Dr Bölümüne Taşınmıştır.
Legend Young