saolasın halis valla cok işime yarıycak
---------- Alttaki Mesaj Zamani 23:29 ---------- Önceki Mesaj Zamani 23:26 ----------
Plugin ve sma dosyalarını cıkartınca hata veriyor...Bakıverin.
Plugin Adı: Multi Jump ( Çift Zıplama ) PLugini
Açıklama:
Bu plugin sayesinde oyuncuların havaya 1 seferde kaç kez zıplama yapacağını belirler... Adminlere ve oyunculara özel olarakta gruplandırabilirsiniz.
Cvar Komutları:
PHP- Kodu:
amx_maxjumps "1" // Arka Arkaya kaç kere zıplayacağını belirler.
amx_mjadminonly "0" // 1:Sadece ADminler 0:Herkes
Plugin Server'a Nasıl Eklenir ?
Kod:csplague.com
Dosya Ektedir => Ekteki Dosyayı Üyeyseniz İndirebilirsiniz!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->
saolasın halis valla cok işime yarıycak
---------- Alttaki Mesaj Zamani 23:29 ---------- Önceki Mesaj Zamani 23:26 ----------
Plugin ve sma dosyalarını cıkartınca hata veriyor...Bakıverin.
Konu menderes88 tarafından (15-02-12 Saat 05:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Imla hatası düzenleme
Eyw halis abi.
---------- Alttaki Mesaj Zamani 13:52 ---------- Önceki Mesaj Zamani 13:51 ----------
Rar' şifresinde hata var yardım .
teşekkürler
bn teşekür ederim bi tuşa bakar
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:10 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:02 ----------
suan yine sorun var 1 defa zıplıyor öyle kalıyor defalarca zıplamıyor amx_maxjumps 5 yazıyorum 1 defa zıplıyor
Bende 2 defa zıplıyor sorunsuz
Csplague.com
ben test ettim 15e kadar zıpladım sıkıldım kapattım
asdkajgdlaksjgd
1500 yap