Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ct revmenu
merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere ct deki biri admin olmadığı halde jb verebiliyor böyle bi plugin mevcut bende buna benzer olarak ct deki arkadaş admin olmasa bile /revmenu yetkisi olmasını istiyorum yani adam revleme yetkisi olsun admin veya slot olmasa bile coderlarımıza şimdiden teşekkürler Smile
[INDENT=3]~> 95.173.173.112 JBT GAMİNG

[INDENT=3]Skype:ahmet.berk.gulbahce

Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
Reply
Kardesim biraz ani cikcam ama kusura bakma bu acilan 500. Konu zaten cvar yetkisi var revmenu plugininde ct icin.
Reply
ruttemfaal dateline='' Wrote: Kardesim biraz ani cikcam ama kusura bakma bu acilan 500. Konu zaten cvar yetkisi var revmenu plugininde ct icin.
kardeş benim sv oyunyöneticisi oldugu için o plugin direk panelde yüklü ve sma yok yani o yüzden cvar ayarı yapamıyorum Smile

Call
Send SMS
Add to Skype
Reply
https://www.csplague.com/plugin-cs-1-6-e...-menu.html
araştırsan bulacan ama nerdeee
Reply
tifargemirhan dateline='' Wrote: https://www.csplague.com/plugin-cs-1-6-e...-menu.html
araştırsan bulacan ama nerdeee
kardeş iyimisin ? benmi anlatamıyorum ben normal userın ct de bunu kullanabilmesini istiyorum zaten bu benim svm de var

Call
Send SMS
Add to Skype
Reply
bihterr dateline='' Wrote: kardeş iyimisin ? benmi anlatamıyorum ben normal userın ct de bunu kullanabilmesini istiyorum zaten bu benim svm de var

Asıl sen iyimisin kardeşim ya adam sana git bak demiş iste konuya konuya baksan anlardin Oyunyöneticisinin kullandiği plugin bu zaten

revmenu_noglock 1 // Jailbreak Serverlar için kolaylık olması amacıyla eklenmiştir. 1= Teroristler glocksuz revlenir, 0= Teroristler canlandırıldığında ellerinde glock olur.revmenu_hizlimod 1 // Menüde bir oyuncu seçilip canlandırıldığında menü kapanmaz. 1= Sadece "Çıkış" a basıldığında menü kapanır. 0= Oyuncu seçildiği anda menü kapanır.revmenu_obeyimmunity 1 // 1= Dokunulmaz oyuncular revlenemez. 0= Herkes revlenebilir.revmenu_ct 0 // Jailbreak Serverlar için kolaylık olması amacıyla eklenmiştir. 1= Menüyü; menüyü açma yetkisi olan adminler ve CT takımındakiler açabilir. 0 = Sadece yetkili adminler revmenüyü kullanabilir. Jailbreak serverlar için "1" önerilir. Böylece admin olmayan gardiyanlar da teroristleri revleyebilir.

- - - - - - - - - -

Dağinik olmuş pardon.
PHP Code:
revmenu_ct 0 // Jailbreak Serverlar için kolaylık olması amacıyla eklenmiştir. 1= Menüyü; menüyü açma yetkisi olan adminler ve CT takımındakiler açabilir. 0 = Sadece yetkili adminler revmenüyü kullanabilir. Jailbreak serverlar için "1" önerilir. Böylece admin olmayan gardiyanlar da teroristleri revleyebilir. 
PHP Code:
new const Server Tag [] ={ "[AG] [AGANI TEAM # JailBreak"}

#define SKYPE : aganiteam

new const facebook[] ={"www.fb.com/aganiteam"}

#define TWITTER : @SalihErogluu

new const IP[] ={"88.255.155.37 - Cs37.CSDuragi.COM "
Reply
o kodu görmemiştim kusura bakmayın eyv sağolun

Call
Send SMS
Add to Skype
Reply
bihterr dateline='' Wrote: o kodu görmemiştim kusura bakmayın eyv sağolun

Estağfurullah kardeşim kusur felan değil
[MENTION=24]kaptan647[/MENTION] Çözülmüş isteklere taşırmısın.
PHP Code:
new const Server Tag [] ={ "[AG] [AGANI TEAM # JailBreak"}

#define SKYPE : aganiteam

new const facebook[] ={"www.fb.com/aganiteam"}

#define TWITTER : @SalihErogluu

new const IP[] ={"88.255.155.37 - Cs37.CSDuragi.COM "
Reply
Konu çözülmüş isteklere taşındı.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  (JB) Can Revmenu plugini Furkan Dize 9 6,448 04-10-16, 23:35