mlhcnshn dateline='' Wrote: Otomatik cevap editleme varmış kardeşim şimdi farkettim Herneyse şu isimde olan sma yı indirirsen olacaktır;
tustarevyeni.sma
Karışmış çünkü mesajlar birbirine.
revleyince revledigi adminin ismi yazma şeklinde ayarladınmı usta?
- - - - - - - - - -
mlhcnshn dateline='' Wrote: Otomatik cevap editleme varmış kardeşim şimdi farkettim Herneyse şu isimde olan sma yı indirirsen olacaktır;
tustarevyeni.sma
Karışmış çünkü mesajlar birbirine.
revleyince revledigi adminin ismi yazma şeklinde ayarladınmı usta?
- - - - - - - - - -
bide usta o acıklama kısmı adamın revleyince 3 defa yazarsa. iyi olur.
Şuanda pluginde Rev yazıyordu sanırım o kısımı ben admin ismiyle değiştirdim. Revlenen kişiye %s tarafindan revlendiniz yazıyor olduğu gibi. Sadece isim yazdırma ekledim, fazla bir şey yok. Onu 3 defa yazdırma yaparım şimdi. Tam ne istediğini tekrardan yazarsan o zaman halletmem daha faydalı olur. Sürekli .sma kirliliği yapmayalım.
Mesaj editörünün en sol üstünde A/A şeklinde bir buton var. O butona bastıktan sonra [php] taglarını kullanarak 1000 satırı geçmeyen kodları ekleyebilirsiniz.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596 Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
mlhcnshn dateline='' Wrote: Şuanda pluginde Rev yazıyordu sanırım o kısımı ben admin ismiyle değiştirdim. Revlenen kişiye %s tarafindan revlendiniz yazıyor olduğu gibi. Sadece isim yazdırma ekledim, fazla bir şey yok. Onu 3 defa yazdırma yaparım şimdi. Tam ne istediğini tekrardan yazarsan o zaman halletmem daha faydalı olur. Sürekli .sma kirliliği yapmayalım.
tmm usta bide 3 defa yazdırmayı yaptınmı bitti demektir.teşekkürler.
- - - - - - - - - -
mlhcnshn dateline='' Wrote: Şuanda pluginde Rev yazıyordu sanırım o kısımı ben admin ismiyle değiştirdim. Revlenen kişiye %s tarafindan revlendiniz yazıyor olduğu gibi. Sadece isim yazdırma ekledim, fazla bir şey yok. Onu 3 defa yazdırma yaparım şimdi. Tam ne istediğini tekrardan yazarsan o zaman halletmem daha faydalı olur. Sürekli .sma kirliliği yapmayalım.
tmm usta bide 3 defa yazdırmayı yaptınmı bitti demektir.teşekkürler.