Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ev bilgisayarina linux kurma
Merhaba degerli csplague uyeleri size bir sorum olacak evde kullanmadigim bir pc var.2gb ramli .Bu pc'yi linux'e cevirip kendi cs'mi kurabilirmiyim ?Şimdiden tesekkurler.
Reply
"Linux" işletim sistemi normal bilgisayarlar için iyi değildir.Ucuz VPS - VDS alarak cs kurabilirsin.Bilgisayarını boşuna "Linux" kurup çöp yapma.Bilgisayarını kullanamazsın ve cs falanda kuramazsın kursan bile oynayamazsın.
MaMi [$]
95.173.173.
111
Www.Facebook.Com
/DGJail
Www.Facebook.Com/DissidenTJail
Www.Youtube.Com/DGClannn
Reply
MaMiBey dateline='' Wrote: "Linux" işletim sistemi normal bilgisayarlar için iyi değildir.Ucuz VPS - VDS alarak cs kurabilirsin.Bilgisayarını boşuna "Linux" kurup çöp yapma.Bilgisayarını kullanamazsın ve cs falanda kuramazsın kursan bile oynayamazsın.

Hocam zaten o bilgisayari kullanmiyorum.Format atar gibi linux kursak olmaz mı?

- - - - - - - - - -

MaMiBey dateline='' Wrote: "Linux" işletim sistemi normal bilgisayarlar için iyi değildir.Ucuz VPS - VDS alarak cs kurabilirsin.Bilgisayarını boşuna "Linux" kurup çöp yapma.Bilgisayarını kullanamazsın ve cs falanda kuramazsın kursan bile oynayamazsın.

Hocam zaten o bilgisayari kullanmiyorum.Format atar gibi linux kursak olmaz mı?
Reply
Bilgisayarının hep açık kalması lazım gerek yok.Plugin kurması , eklenti , script ne dersen hepsinde zorlanırsın en güzeli git VPS - VDS al istersen yardımcıda olurum.Normal sunucu satan ucuz yerlerde var.
MaMi [$]
95.173.173.
111
Www.Facebook.Com
/DGJail
Www.Youtube.Com/DGClannn
Reply
MaMiBey dateline='' Wrote: Bilgisayarının hep açık kalması lazım gerek yok.Plugin kurması , eklenti , script ne dersen hepsinde zorlanırsın en güzeli git VPS - VDS al istersen yardımcıda olurum.Normal sunucu satan ucuz yerlerde var.

Hocam siz nasil kurulacagini anlatirmisiniz ? Zaten hep acik pc hem baska pc de var evde.Bir sansimi deneyeyim elimde full mod server files var.

- - - - - - - - - -

MaMiBey dateline='' Wrote: Bilgisayarının hep açık kalması lazım gerek yok.Plugin kurması , eklenti , script ne dersen hepsinde zorlanırsın en güzeli git VPS - VDS al istersen yardımcıda olurum.Normal sunucu satan ucuz yerlerde var.

Hocam siz nasil kurulacagini anlatirmisiniz ? Zaten hep acik pc hem baska pc de var evde.Bir sansimi deneyeyim elimde full mod server files var.
Reply
Baya uğraştırdın Smile https://www.csplague.com/ts3-team-speak-...post281836 linkten bakabilirsin.
MaMi [$]
95.173.173.
111
Www.Facebook.Com
/DGJail
Www.Youtube.Com/DGClannn
Reply
MaMiBey dateline='' Wrote: Baya uğraştırdın Smile https://www.csplague.com/ts3-team-speak-...post281836 linkten bakabilirsin.
Maalesef hocam sizi yorduğumun farkındayım.Bundan dolayı sizden çok çok özür diliyorum.Ama bunlar hep merak işte Smile yardımınız için teşekkür ediyorum.Sağolun .

- - - - - - - - - -

MaMiBey dateline='' Wrote: Baya uğraştırdın Smile https://www.csplague.com/ts3-team-speak-...post281836 linkten bakabilirsin.
Maalesef hocam sizi yorduğumun farkındayım.Bundan dolayı sizden çok çok özür diliyorum.Ama bunlar hep merak işte Smile yardımınız için teşekkür ediyorum.Sağolun .
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Linux CS 1.6 Birden Fazla Server Kurma esticker 0 6,708 25-09-19, 07:25
Last Post: esticker
  CounterStrike 1.6 Linux Sunucuya Server Kurulumu fantazik11 0 8,424 07-09-17, 14:48
Last Post: fantazik11
  Cs 1.6 Server Kurma [Resimli Anlatım] ard26tr 9 22,920 06-06-17, 13:45
Last Post: Fanceous
  Port Kurma Sıkıntısı readygrfk 0 5,033 20-12-16, 18:06
Last Post: readygrfk
  Linux centos kolay server kurulumu ejderha455 2 5,465 22-10-16, 12:42
Last Post: ejderha455
  Linux üzerindeki sistemde panel AzraeL 2 4,869 08-10-16, 19:01
Last Post: onur114477
  Cs 1.6 server ip kurma yardım yusufoz21 2 5,355 10-09-16, 08:37
Last Post: yusufoz21
  Cs 1.6 Dedicate server Panel Kurma (Videolu+Sesli) LeqenD 96 37,004 06-09-16, 18:36
Last Post: bokinoskisava
  Vps server kurma yardımmm efekanbaros 2 3,699 08-03-16, 20:24
Last Post: efekanbaros
  [HLBOOSTER] Linux (Ping Düşürücü) ByCapTaN 2 6,038 28-09-15, 11:26
Last Post: falcata26

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)