Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zombie Escape Mod Dosyaları [ÖZEL]
Merhaba csplague ailesi

Sizlere dünyada çokça oynanan Zombie escape (Zombilerden Kaçış) Modunu Tanıtacağım ve dosyalarını düşük fiyata ücretli olarak paylaşacağım. Öncelikle bu mod zombie plague modunu alt eden ve 1.6,source,go versiyonlarında çokça oynanan bir moddur ve türkiyede yeni sayılır.

Zombie Escape Mod Şöyle oynanır;

Round başında 10 saniye sonra virüs yayılır ve kovalamaca başlar CT Timi kaçar ve T(Zombi) kovalar.

Harita sonunda genelde helikopter olur, Helikopter alanına gelene kadar enfeksiyon kapmamaya çalışıp Turu bitirmeniz gerekmekte.

Escape Modun kendine özel haritaları var (jail,deathrun, gibi).

Resimler

[Image: attachment.php?attachmentid=10903&stc=1][Image: attachment.php?attachmentid=10904&stc=1]

Video

<strong>[video=youtube;aY1_UiCoB68]https://www.youtube.com/watch?v=aY1_UiCoB68[/video]

Notlar: Video ve Resimler bana aittir Modu hazırda incelemek isterseniz sunucumuza gelip inceleyebilirsiniz.
Bu mod zombie plague modunun escapeye uyarlanmış halidir. Bütün editleme bana ait. Dias'ın kodladığı
Orjinal zombie escape modu pek sevilmediği ve zp'nin nemesis,survivor,respawn gibi özellikleri olduğu için
genelde zp üzerine kurulur ve daha eğlencelidir.
Kurulum dahil ekstra silahlar vs herşey 15TL
Mobil ve Banka Ödeme Mevcut

İletişim;
facebook.com/wwarz
Veya
facebook.com/wwarzombie

Reply
Abi Bana sat Abiiiiiii yusuf abicim biricik abicim sat bana gurban olurum sana öptüm
Reply
yusufabisatbana dateline='' Wrote: Abi Bana sat Abiiiiiii yusuf abicim biricik abicim sat bana gurban olurum sana öptüm

Eren senmisin bilmiyorum ama sana satmıcam bundan emin ol Smile
Reply
2 -3 Özellik Koymuşun ( skin vs.) Zaten Ucretsiz Mevcut Olan Şeyi Ucretlimi Satıyorsun Yazık . Reklam Olmasın Escape Mod Yaz Arada Sırada Google 'da Gör Escape Modun Ucretsizini
Reply
tifarg00 dateline='' Wrote: 2 -3 Özellik Koymuşun ( skin vs.) Zaten Ucretsiz Mevcut Olan Şeyi Ucretlimi Satıyorsun Yazık . Reklam Olmasın Escape Mod Yaz Arada Sırada Google 'da Gör Escape Modun Ucretsizini
Daha okumadan yorum yazmışsın kardeş okuduktan sonra birde oyuna girip ince detaylara bakabilirsin. Dias'ın kodladığı orjinal zombie escape değil zp'ye uyarlanmış hali ve daha eğlenceli tabii isteyen gidip googledeki Dias'ın kodladığını yükleyebilir. Kurulumu biraz karışık olduğu için ben herşeyini hazır hale getirip satışa sunuyorum.Daha önce sattığım oldu ve Sayfaya hergün mesaj geliyor bende böyle birşey düşündüm almak isteyenler için. Tabii sizin gibi işin özünü bilenler için zp'ye uyarlanmış zombie escape kurmak 2 dakikalık iş değilmi?

- - - - - - - - - -

tifarg00 dateline='' Wrote: 2 -3 Özellik Koymuşun ( skin vs.) Zaten Ucretsiz Mevcut Olan Şeyi Ucretlimi Satıyorsun Yazık . Reklam Olmasın Escape Mod Yaz Arada Sırada Google 'da Gör Escape Modun Ucretsizini
Daha okumadan yorum yazmışsın kardeş okuduktan sonra birde oyuna girip ince detaylara bakabilirsin. Dias'ın kodladığı orjinal zombie escape değil zp'ye uyarlanmış hali ve daha eğlenceli tabii isteyen gidip googledeki Dias'ın kodladığını yükleyebilir. Kurulumu biraz karışık olduğu için ben herşeyini hazır hale getirip satışa sunuyorum.Daha önce sattığım oldu ve Sayfaya hergün mesaj geliyor bende böyle birşey düşündüm almak isteyenler için. Tabii sizin gibi işin özünü bilenler için zp'ye uyarlanmış zombie escape kurmak 2 dakikalık iş değilmi?
Reply
server ıp ne ???
Reply
Videonun açıklamasından ulaşabilirsin adrese
Reply
Şuan halen satılık mı ? hocam. Satılıksa fiyatı nedir?
Reply
iletişime geçermisiniz?
Reply
guzeldir
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler SeCkIn 337 179,062 24-01-22, 23:21
Last Post: RYZEN3
  Zombie Plague + [CSO] Melian 2 9,999 25-04-19, 21:11
Last Post: rahmi59
  Zombie plague CSO The hero modu SeyHANK 1 6,842 10-08-18, 11:40
Last Post: EfeDursun125
  [MOD] Zombie Biohazard WORLD WAR v1.1 TR ÇIKTI! [BOATESCAPE MODU!] + [Lazer] + [BOT] xRteam45 31 17,374 05-06-18, 21:31
Last Post: SeyHANK
  Zombie Mod 1 : Nightmare is starting Melian 0 6,091 22-03-18, 14:23
Last Post: Melian
  Zombie BioHazard - WORLD WAR [FINAL] xRteam45 25 20,091 21-01-18, 23:00
  [Yeni]Zombie Plague 5.0.8[Turkce Edit] wicqdenon76 68 27,435 29-12-17, 21:42
  CS1.6 Zombi escape Crazylife 0 8,105 06-11-17, 21:41
Last Post: Crazylife
  Zombie Plague ve Biohazard ]Türkce Mod] wicqdenon76 1 7,285 04-11-17, 13:02
  [TR] Zombie Escape 2.0 Edit : SqiLAci SqiLAci 17 14,138 11-10-17, 18:37