Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teamspeak3 Yetki Problemi ...
Arkadaşlar Hepinize Selamlar.Problemim Şudur;Bir site aracılığı ile ücretsiz lisanslı bir ts3'e sahip oldum.Otomatik verdiği içinde serveradmin şifresini bilmiyorum. Bu ts3ün yatqasına veya yetki verebilmem için yetkiye ihtiyacım var ama yatqaya bağlanamadanda yapamıyorum. Resimler ile dediklerimi daha iyi anlıyacaksınız.https://i.hizliresim.com/E5rra8.png Gördüğünüz gibi kendime yetki veremiyorum.https://i.hizliresim.com/m144Y1.png YATQA ' daki hatada bu. Yetki olmadığı için erişim yok.Ücretsiz aldığım ts adresinide yasak olduğu için link vermiyim ama adını vereyim. v3.freets3
Reply
O aldığınız yer yatqa erişimi vermez. Ayrıca yetki ayarı için yatqaya gerek yok
Reply
Hocam ovh'nin teamspeak sunucuları hakkında pek bir bilgim yok ama resimlerden gördüğüm kadarıyla, standart yetki sistemi var, standart yetki sisteminde ServerAdmin yetkisinde ServerQuery girişleri açık oluyor, bilgileri aldıktan sonra yatqaya sunucu ipsi ile portu girdiğiniz takdirde girecektir.
Reply
buracat dateline='' Wrote: O aldığınız yer yatqa erişimi vermez. Ayrıca yetki ayarı için yatqaya gerek yok

Öncelikle yorumun için teşekkürler. Hazır oda ve yetki sistemi için ve hazır odalar için istemistim. Sanırım elle yapacağım.

- - - - - - - - - -

TeamSpeakEvi dateline='' Wrote: Hocam ovh'nin teamspeak sunucuları hakkında pek bir bilgim yok ama resimlerden gördüğüm kadarıyla, standart yetki sistemi var, standart yetki sisteminde ServerAdmin yetkisinde ServerQuery girişleri açık oluyor, bilgileri aldıktan sonra yatqaya sunucu ipsi ile portu girdiğiniz takdirde girecektir.

Giriş yapabiliyorum fakat b_virtualserver_ listwiew gibi yetkilerim olmadıgı için tam erişim sağlayamıyorum.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  TkyNET | Korumalı TeamSpeak3 Ses Sunucuları taykor19 1 1,159 15-01-26, 18:12
Last Post: taykor19
  TeamSpeak3 Ticaret Yasaklanmıştır! berkanmtn 6 7,567 25-04-19, 21:11
Last Post: rahmi59
  TeamSpeak3 | İkon Paketi [TOPLU] berkanmtn 41 122,421 03-04-18, 17:05
Last Post: leaderoyuncu326

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
🔥 Bu Forumdan Popüler Konular