Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bütün binaya hırsız girdi bune lan
Lan 3 katlı bizim bina dublex en üst katta biz oturuyoruz lan 2 katada hırsız girmiş amq polisler geldi parmak izi felan arıyorlar ama rıza baba ve ekibi gelmedi hayal kırıklığna uğradım neyse.Alt katlar boşdu bizim eve girseler hastanelik çıkarlar heralde Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: f95jk.png]
Reply
bizim ev 4katlı Big Grin 3 katını kiraya veriyoruz Smile
Reply
ee havamı atıyosun şimdi Big Grin Big Grin
Reply
bizim bina 7 katlı 3. katında oturuyoruz ev bizim ve güzel büyük ev ayrıca alt kat boş olduğu için BAS GAZA BAS GAZA yapabiliyoruz bu arada allah korusun iyi ki size girmemiş senin pc olminca temamızı kim yapıcaktı ben yapardım ama benden prosun bu konuda Smile
Reply
CryTek dateline='' Wrote: bizim bina 7 katlı 3. katında oturuyoruz ev bizim ve güzel büyük ev ayrıca alt kat boş olduğu için BAS GAZA BAS GAZA yapabiliyoruz bu arada allah korusun iyi ki size girmemiş senin pc olminca temamızı kim yapıcaktı ben yapardım ama benden prosun bu konuda Smile

berxamet tema mı yapıyor ?.. Smile Joomla 1.5 tema bekleriz..
Reply
CryTek dateline='' Wrote: bizim bina 7 katlı 3. katında oturuyoruz ev bizim ve güzel büyük ev ayrıca alt kat boş olduğu için BAS GAZA BAS GAZA yapabiliyoruz bu arada allah korusun iyi ki size girmemiş senin pc olminca temamızı kim yapıcaktı ben yapardım ama benden prosun bu konuda Smile

saol ve bu arada arkadaş yanlış demişBig Grin tema yapmayı hiç denemedim belki yapmaya başlarım yaparsamda güzel bişey çıkar heralde bu arada halis neden berxamet dedinki berk veya samet deseydin Big Grin
Reply
photosop olsa elımden guzel tema cıkarda bizim evde 7 katlı 2. katındayız bır kere eve hırsız giricekti ablam vardı kabı değiliğnden bakmıs adam asagı eğilip kactı sonra ust katı soydu Big Grin
o gunden berı evde alarm kurulu Big Grin
Reply
eski oturduğum sitede bizede hırsız giriyodu evdeydik ama ışıklar kapalıydı saat 7 falan köyden gelmiştik kalktım ses geliyo kapıdan adam kapıyla uğraşıyo gidip gizlice babama söyledim babam adamın üzerine kapıyı açtı jop la kovaladı bende babamın arkasından Big Grin
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Önemli bütün herkez baksın !!!! kaptan647 21 6,196 01-01-12, 00:38
Last Post: kaptan647

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)