Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hide n seek mod
Arkadaşlar ben sizden hns (hide n seek) modun türkçeleştirilmiş halini istiyorum.Benim elimde mod var ama ingilizce.Yardımcı olursanız sevinirm .
Only Know You've Been High When You Feeling Low
CSPLAGUE Forumu ;

Quote:
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin

Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!

Reply
kaptan647 dateline='' Wrote: Arkadaşlar ben sizden hns (hide n seek) modun türkçeleştirilmiş halini istiyorum.Benim elimde mod var ama ingilizce.Yardımcı olursanız sevinirm .

Bu foruma ingilizcesi olan kişiler lazım türçeleştirme ekibi kurmak lazım Smile Dikkat Google Translateden daha üstün kişiler aranıyor :=)
Reply
oooOooo Big Grin Admin ozaman Gidecen İngilis bi adam ı alacan bide türkçeyide biliyo olacak .D
Reply
haklısın halis abi.Aslında benmi yapsam Tongue bir kere yabancı serverde ingilizce komut vermiştim Big Grin Go go go ,stop , Frezz t came came Big GrinBig GrinBig Grin komediydi ya.Sonra ne vardı ha deagle sonud start Big Grin Neyse vazgeçtim almıyım ben Big Grin
CSPLAGUE Forumu ;

Quote:
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin

Reply
Benim ingilizcem iyidir. Sma dosyasını ve editlemem gereken yerleri söyleyin editliyeyim.
Reply
JocqeR` dateline='' Wrote: Benim ingilizcem iyidir. Sma dosyasını ve editlemem gereken yerleri söyleyin editliyeyim.

HElal BEa Senden TAm olur. Açıklıyorum Forum Kralı JocqeR` (b)
Yararlı Konularım

1. Kuru Kafalı Bıçak

2. Lazer Knife
Reply
~aLone~ dateline='' Wrote: HElal BEa Senden TAm olur. Açıklıyorum Forum Kralı JocqeR` (b)
yağcılarda incek var kaptan!!
CSPLAGUE Forumu ;

Quote:
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin

Reply
Modun linkini özelden versene bana bi bakıyım.
Reply
Schwertle dateline='' Wrote: Bu foruma ingilizcesi olan kişiler lazım türçeleştirme ekibi kurmak lazım Smile Dikkat Google Translateden daha üstün kişiler aranıyor :=)

Google translateden cacık olmaz Big Grin önce türk bi cümle yazıyom ingilizceye ceviriyor. ardındna o ingilizce cümleyi türkceye cevırıyorum cok farklı olarak dönüyor Big Grin
Reply
menderes88 dateline='' Wrote: Google translateden cacık olmaz Big Grin önce türk bi cümle yazıyom ingilizceye ceviriyor. ardındna o ingilizce cümleyi türkceye cevırıyorum cok farklı olarak dönüyor Big Grin

aynısı gelene kadar o döngüyü sürdür Big Grin
Reply

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)