Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[pawn] istek
set_user_health(id, 100)

bu komutu Herkeze Nasıl Uygularım
yani herkezin canı 99999999
olsa bile
menudeki ayar sıfırlamaya basınca
100 e dönsün istiyorum
Smile
Reply
PHP Code:
for(new all 1;all <= get_maxplayers();all++) {

set_user_health(all,100)

For Döngüsü:

Okuma işlemi For döngüsüne girdiği andan itibaren, parantez içindeki koşul doğru (true) olduğu sürece, for döngüsündeki kodlar tekrar edilir. Makina önce for'u okur parametrelerin doğru olduğunu bulduğunda içini okumaya başlar. For'u kapatan süslü parantezden sonra okuma işlemi tekrar for'un bulunduğu noktaya döner ve tekrar okur. Buna da for döngüsü denir.

3 Parametreden Oluşur, Parametreler ";" işareti ile ayrılır.

1.Parametrede değişken yaratıp, tanımladık.

2.Parametrede döngü şartını belirttik:
get_maxplayers() - Serverdaki maksimum oyuncu sayısını belirtir. Örneğin 32 kişi ise;
all <= 32 olacağından - Döngü 32 defa tekrarlanıcak.

3.Parametrede "all" değişkenini "1" artırdık:
Böylece her yeni tekrarda n+1. kişi gibi görünecek. Pawnda "id" dediğimiz indexler 1'den 32'ye kadardır. Her biri farklı bir kişiyi temsil eder. Yani Döngü önce 1. id nin healthini 100 yapıcak, daha sonra 3.parametre koşuluna göre 1 artıp 2. id nin healthini 100 yapıcak. Bu şekilde döngü tam 32 defa tekrarlanıcak ve herkesin hp'si 100 olucak.

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply
teşekkür ederim
Tek Hedefim
HEP HEP

CsPlague Smile

[img][Image: sigpic4878_2.gif][/img]
Reply
akcaliberkk dateline='' Wrote:
PHP Code:

set_user_health(all,100)

For Döngüsü:

Okuma işlemi For döngüsüne girdiği andan itibaren, parantez içindeki koşul doğru (true) olduğu sürece, for döngüsündeki kodlar tekrar edilir. Makina önce for'u okur parametrelerin doğru olduğunu bulduğunda içini okumaya başlar. For'u kapatan süslü parantezden sonra okuma işlemi tekrar for'un bulunduğu noktaya döner ve tekrar okur. Buna da for döngüsü denir.

get_maxplayers() - Serverdaki maksimum oyuncu sayısını belirtir. Örneğin 32 kişi ise;

Böylece her yeni tekrarda n+1. kişi gibi görünecek. Pawnda "id" dediğimiz indexler 1'den 32'ye kadardır. Her biri farklı bir kişiyi temsil eder. Yani Döngü önce 1. id nin healthini 100 yapıcak, daha sonra 3.parametre koşuluna göre 1 artıp 2. id nin healthini 100 yapıcak. Bu şekilde döngü tam 32 defa tekrarlanıcak ve herkesin hp'si 100 olucak.

Sen Adamsın <3 For Döngüsünün Çalışma sistemini sayende öğrendim. dargerlord kardeşimiz videolu ders anlattığı halde anlamamıştım TEŞEKKÜR EDERİM

- - - - - - - - - -

akcaliberkk dateline='' Wrote:
PHP Code:

set_user_health(all,100)

For Döngüsü:

Sen Adamsın <3 For Döngüsünün Çalışma sistemini sayende öğrendim. dargerlord kardeşimiz videolu ders anlattığı halde anlamamıştım TEŞEKKÜR EDERİM
Saygılarla,
Burak Can Binici
Golden[HS] ~ Clan Servers.
Reply
Kaymaklii dateline='' Wrote: Sen Adamsın <3 For Döngüsünün Çalışma sistemini sayende öğrendim. dargerlord kardeşimiz videolu ders anlattığı halde anlamamıştım TEŞEKKÜR EDERİM

- - - - - - - - - -

Rica ederim

- - - - - - - - - -

Kaymaklii dateline='' Wrote: Sen Adamsın <3 For Döngüsünün Çalışma sistemini sayende öğrendim. dargerlord kardeşimiz videolu ders anlattığı halde anlamamıştım TEŞEKKÜR EDERİM

- - - - - - - - - -

Rica ederim

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [İSTEK]Jb Verme Plugini (/mg) NorDan 8 12,909 03-09-17, 18:06
Last Post: tahayasin
  [ İSTEK ] Belirli Yetki Hariç 3 Raund Weapon Engel excellenT 15 6,320 21-07-17, 03:49
Last Post: SINCAPP
  [İSTEK] CT MAVi - T Kırmızı ışık yanan Plugin + Video Çektim ademcan36 9 10,449 26-04-17, 16:15
Last Post: h4m4s
  [ISTEK] Hızlı Dowload Link [ISTEK] TagaL 13 7,731 05-01-17, 01:30
Last Post: marvel1905
  Menu ve jbmenu istek hamhum 10 12,365 05-01-17, 01:30
Last Post: marvel1905
  İSTEK ! Sadece Ct de hook basabilmek playman01 17 7,514 28-08-16, 14:42
Last Post: QuarsS
  Acil Sorun istek hasanx9 6 3,981 03-08-16, 20:44
Last Post: murat1366
  Plugin İstek CFG Tarzı erenstrkl 6 3,764 03-08-16, 20:31
Last Post: murat1366
  Reklamcılara karsi Acil İstek[Plugin] hasan0650 22 5,544 17-07-16, 18:03