Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uberslap @T | Amx_speed
Jailde havuzda uberslap oyunu oynarken tek tek teröristleri slaplamak çok zaman alıyor bunun için @T komutu olursa daha da pratikleşir yani demek istediğim amx_uberslap @T yazınca bütün terörist oyuncular slaplanacak

mygamearea nım amx superinde amx_speed komutu yok başka türlü de oyunculara hız verilmiyor hızı kaç olsun diye soracaksanız normal jail shoptaki hızlı koşma hızında olsun

ben ctmenume "Yeni oyuncu al" eklemek istiyorum kişi buna tıklayınca t deki bütün oyuncuların isminin yazılı olduğu menü açılsın ct hangi kişiye tıklarsa o ct olsun fakat ben bunun case kodlarını bilmiyorum siz kodlarını yazarsanız ben menüye eklerim
Reply
bahsettiğin yeni oyuncu al
gardiyan menu plugininde mevcut
ordan bakabilrsn jail bölümünü araştır
Tek Hedefim
HEP HEP

CsPlague Smile

[img][Image: sigpic4878_2.gif][/img]
Reply
Tek Hedefim
HEP HEP

CsPlague Smile

Reply
o senin dediğin gardiyan menüdeki ct al rastgele ct seçip alıyor diye tahmin ediyorum benim istediğim ölü canlı farketmez teröristteki bütün oyuncuların olduğu menü gelcek ct seçtiği kişiyi yanına alcak

amx_speede gelincede bi arkadaş onu benim istediğim gibi yapsa amx_speed nick ve @T 1/0 on/off diye speed hızı : set_user_maxspeed(id, 500.0) jail shoptan böyle aldım bu kadar olsun Big Grin
Reply
kusura bakma
denemeye çalışcam elimi sakatladım pek giremiyorum foruma Smile
Tek Hedefim
HEP HEP

CsPlague Smile

Reply
geçmiş olsun yorma kendini sakatsan Smile
Reply
Tek Hedefim
HEP HEP

CsPlague Smile

Reply
ben bendeki ctmenuye o ctseçi eklemek istiyodum toplama jail mod yapıyorumda speedi denicek sw yok suan Big Grin
Reply
hmm sendeki ct menüyü ver içine eklemeyi deniyim Smile
Tek Hedefim
HEP HEP

CsPlague Smile

Reply
Reply

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)
🔥 Bu Forumdan Popüler Konular
/redbull yazinca kissa yol — 190,943 görüntülenme, 11 cevap
SAY komutlarını bind tuşuyla yapmak — 68,384 görüntülenme, 5 cevap
Cs 1.6 Ct mic t gitmiyor — 55,206 görüntülenme, 5 cevap
JailBreak Ct Hook-Power1 — 42,218 görüntülenme, 8 cevap
Ben Kırmızı Admin Şapkası İsityorum Plugin+model — 41,498 görüntülenme, 120 cevap