Merhaba Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim Gibi Bazı Pluginleri Düzenlediğim Halde Serverde Aynı Yazı Çıkıyor Bunu Nasıl Düzeltebilirim? İşe Yarayan Bir Taktik Olursa O Kişiye Yine +ReP Vericem
|
Düzenlediğim Halde Pluginleri Yaptığımda Serverde Aynı Yazı Çıkıyor
|
|
Merhaba Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim Gibi Bazı Pluginleri Düzenlediğim Halde Serverde Aynı Yazı Çıkıyor Bunu Nasıl Düzeltebilirim? İşe Yarayan Bir Taktik Olursa O Kişiye Yine +ReP Vericem
16-04-13, 18:40
eğer pluginde config dosyası varsa config dosyasını fln da düzenle yazı değişir
![]() yada düzenlediğin halde serverda aynı yazı cıkaran pluginilerden birini at ben bi bakıyım ona göre çözümünü yazayım
17-04-13, 17:04
1.Düzenlediğim Plugin Ama Yeniden Eski Haline Getirdim Zaten Eski Hali Yazıyordu Hotfile.com: One click file hosting: show_admin_pl.rar
2.Düzenlediğim Plugin Aynı Üstteki Gibi: admin_check.rar - Solidfiles
Şimdi düzenlerken neleri düzenledin sadece reklamları mı kaldırdın ? nasıl düzenlemek istiyorsun ?
pluginin düzenlediğin şeklini de atarsan daha net olur.
21-04-13, 14:33
En iyisi şöyle yap;
Smayı düzenledikten sonra sma dosyasını amxx'e çevir ![]() Sonra o amxx i tekrar at servera
21-04-13, 16:10
Serverı yeniden başlat belki düzelir.
[ OSMANLI IMP # F-TIPI JAILBREAK ]
[ İMAN AHLAK ADALET ] [ Pit10 ] -facebook- [ facebook.com/osmanlijailbreak ] [ https://facebook.com/group/osmanlijailbreak ] -diğer sosyal ağlarımız- [ www.twitter.com/osmanlijail ] [ www.gametracker.com/clan/osmanlijailbreak ] [ https://www.soundcloud.com/osmanlijailbreak ]
21-04-13, 18:10
Aynen olabilir
22-04-13, 01:31
Konu Taşındı !
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen [email protected] & DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
22-04-13, 19:52
Sen ama benim dediğim yöntemi dene en iyisi kesin çözüm olur
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Redbull Acıklama Renkli Yazı | memoaho123 | 9 | 5,896 |
03-09-17, 18:04 Last Post: tahayasin |
|