Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandalya Kapmaca Butonlu
Nefesim arkadaşımız sandalye kapmaca rmfsini paylaşmışdı . Ben bunu biraz gelirtirdim . Oyun baslamadan genelde sandalyeler kırılmış oluyor , bunu önlemek için böyle bi sistem gelişdirdim..Sandalye renklerini siz kendiniz ayarlayabilirsiniz..

[Image: mfsmu.jpg]

Attached Files
.rar   sandalye_kapmaca_butonlu.rar (Size: 10.7 KB / Downloads: 78)
Reply
hiçmi raabet edilmedi Big Grin
Reply
Butonlara Basınca Kırılıyor Dimi Bence Süper Olmuş Eline Sağlık
Reply
Eline sağlıkta çok acele etmişsin yazmak için ben görmemiştim mesala birileri görürse bakar eminim güzel fikir ama pek oynatılmayan bir oyun ne yazık ki.
YouTube.com/enesscarty
Reply
Bence mantıken iyi ama bunları renklerle yaparsak daha iyi olur.
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.

Mapper ; DancX-!
Reply
kral 66 dateline='' Wrote: Butonlara Basınca Kırılıyor Dimi Bence Süper Olmuş Eline Sağlık
Evet , her buton bi sandalye demek . rica ederim

scarty dateline='' Wrote: Eline sağlıkta çok acele etmişsin yazmak için ben görmemiştim mesala birileri görürse bakar eminim güzel fikir ama pek oynatılmayan bir oyun ne yazık ki.

Bİrilerinin işine yarayabilir Wink . Tesekurler

MiratBey dateline='' Wrote: Bence mantıken iyi ama bunları renklerle yaparsak daha iyi olur.

Dostum renkleri sen kendine göre ayarlaybılırsın halflife.wad ın içindekilerden yaptım . Normalde bunun aslını resım degılde rakamlarla yaptım . Tesekurler.
Reply
Doğru söylüyosun halflife wadının içinde gereksiz Smile neyse numaralarla yapıcam ben sağol Big Grin Birde bişey söylicem , bu strengh ' e 9999 falan ver adamlar silahla falan kırmasın , yapmışsındır ama benimkide laf işte Big Grin
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.

Mapper ; DancX-!
Reply
MiratBey dateline='' Wrote: Doğru söylüyosun halflife wadının içinde gereksiz Smile neyse numaralarla yapıcam ben sağol Big Grin Birde bişey söylicem , bu strengh ' e 9999 falan ver adamlar silahla falan kırmasın , yapmışsındır ama benimkide laf işte Big Grin

bizim oyuncularımız birlik olup 9999 canlı bi sandalyeyi kırmayı başarırlar . Emin ol kıramıycakları veya kırmaya üşenicekleri bi rakam koydum Smile Tesekurler
Reply
Ben bir mapımdaki hücreyi camdan felan yapmıştım onada kırılma özelliği verip 99999 vermiştim komutdaydım bir 5 dk afk olalım dedik camı aşağı indirmişler takılıyorlar.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
isim verilen 9999 güçlü bir kırılan nesneyi 2 saniyede kırabilirsin shop'tan bomba al herhangi biri olabilir fark etmez.
YouTube.com/enesscarty
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Butonlu Silah Lakaporta 5 4,846 23-03-14, 12:28
Last Post: blueangels07
  Sandalye Kapmaca Nefesim 11 6,012 06-06-13, 15:09
Last Post: Nefesim
  Butonlu silah[rmf] huntermapper 0 3,465 06-01-13, 17:26
Last Post: huntermapper

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)