Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YeniWebmod v.1.2
Resimler
[Image: q73wn.png]
[Image: q742y.png]
[Image: q744s.png]
YENİ EKLENTİLER:

Statsme Degişti:[Image: icon_tik.gif]
Admin Ekle Degişti:[Image: icon_tik.gif]
Anasayfa Degişti:[Image: icon_tik.gif]
Editlemiş Oldugum Panel Eskisinden Baya Ötede Degişti. Fotoğraftan Anlarsınız Zaten Birçok Degişiklik Yaptım Emeğe Saygı... İyi Panel Kullanmalar Smile

İndir / Download

DOWNLOAD LİNKİ:
OsmanbyWebmodPanel.rar

Ek'e alınmıştır.

Şifre

Rar Şifresi:
csplague.com

Mod Hakkında
AÇIKLAMA: Webmodu Atamadıysanız Winrarin İçindeki W Dosyasını Cstrike/Addons/ İçine Atınız...

Attached Files
.jpg   125.jpg (Size: 21.09 KB / Downloads: 406)
.rar   OsmanbyWebmodPanel.rar (Size: 490.35 KB / Downloads: 456)
Ölsekte GALATASARAY Yaşasakta GALATASARAY
Reply
Ben bir değişiklik göremedim ama emeğe saygı.
YouTube.com/enesscarty
Reply
Baktım Kimse Uğraşmıyacak Bende Biraz Ek Yapayım Dedim. eyw
Reply
Teşekkürler.Güzel Yapmışsın...
Coder İmza
PHP Code:
İletişim => cebinihat@hotmail.com 

Model İmza
PHP Code:

CSP Signatür
PHP Code:

En İyi Konularım:
Leqend Shop | Furkan Dize Shop |

Reply
Teşekkür Ederim...
Reply
Konuyu Baltalayanlara bakma renk uyumu filan onnumara eywallh
Reply
Ama unutmayın Serveri Windwosa Kurup Bide Webmod Yüklerseniz Serverinizin Rcon Şifresi Ve adminleri Çok Kolayca Bulunabilir.
Steam: impawnu
------------------------------------

Reply
impawnu dateline='' Wrote: Ama unutmayın Serveri Windwosa Kurup Bide Webmod Yüklerseniz Serverinizin Rcon Şifresi Ve adminleri Çok Kolayca Bulunabilir.
Katılıyorum , PHP panel için linux makina açın ve üstüne kullanıcı adı ve girişi olan bir panel kurun aksi taktirde amx_rcon password hek12312312312 sanırım böyle bişeylerdi Big Grin kolay yani denedim oldu.

YouTube.com/enesscarty
Reply
scarty dateline='' Wrote: Katılıyorum , PHP panel için linux makina açın ve üstüne kullanıcı adı ve girişi olan bir panel kurun aksi taktirde amx_rcon password hek12312312312 sanırım böyle bişeylerdi Big Grin kolay yani denedim oldu.

Yok Be Gavurlar Bi Program Yapmış server Windoswda Kurulu Ve Webmod Açıksa Anında Server.cfg Ve Users.ini Dosyalarını Sana Gösteriyor Big Grin

- - - - - - - - - -

scarty dateline='' Wrote: Katılıyorum , PHP panel için linux makina açın ve üstüne kullanıcı adı ve girişi olan bir panel kurun aksi taktirde amx_rcon password hek12312312312 sanırım böyle bişeylerdi Big Grin kolay yani denedim oldu.

Yok Be Gavurlar Bi Program Yapmış server Windoswda Kurulu Ve Webmod Açıksa Anında Server.cfg Ve Users.ini Dosyalarını Sana Gösteriyor Big Grin
Steam: impawnu
------------------------------------

Reply
Big Grin bizimki alın teri [MENTION=2200]impawnu[/MENTION]
o değilde elimde injected var oyun dll'sini koyuyorum oyunu kapatıroyurm ASBig GrinASBig Grin

- - - - - - - - - -

Big Grin bizimki alın teri [MENTION=2200]impawnu[/MENTION]
o değilde elimde injected var oyun dll'sini koyuyorum oyunu kapatıroyurm ASBig GrinASBig Grin
YouTube.com/enesscarty
Reply

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)