Arkadaşlar amatörce bir çalışma ama yeni başlayan birisi için sizce güzel olmuş mu ?
(not wise bilge demek baykuşu o yüzden koydum
)
(not wise bilge demek baykuşu o yüzden koydum
)
|
Amatörce Avatar Calışmama
|
|
Arkadaşlar amatörce bir çalışma ama yeni başlayan birisi için sizce güzel olmuş mu ?
(not wise bilge demek baykuşu o yüzden koydum )
20-07-13, 15:46
Yazı stilini değiştirirsen ve baykuşu çok basık yapmışsın onuda bira belirginleştir gerisi güzel yazı stilini değiştirmen farklılık yaratacaktır.
YouTube.com/enesscarty
20-07-13, 16:05
kusura bakmayın yanlış yazmışım wise baykuş değil Bilge Demek
![]() Enes Sevinç Yorumun İçin teşekkürler ama güzel bir yazı tipi bulamadım yazı tiplerini ekleyeceğim ek yakın zamanda.
20-07-13, 17:29
Ben zaten wiseın anlamını söylemedim
baykuş görüntüsünü basık yapmışssın onu biraz düzelt dedim [MENTION=25301]The Wise[/MENTION]- - - - - - - - - - Ben zaten wiseın anlamını söylemedim baykuş görüntüsünü basık yapmışssın onu biraz düzelt dedim [MENTION=25301]The Wise[/MENTION]
YouTube.com/enesscarty
20-07-13, 17:32
scarty dateline='' Wrote: Ben zaten wiseın anlamını söylemedim O yazdığına karşı bir şey demedim mantıklı buldum ama konuda baykuş yazmışım onu duzeltmek istedim ![]() - - - - - - - - - - scarty dateline='' Wrote: Ben zaten wiseın anlamını söylemedim O yazdığına karşı bir şey demedim mantıklı buldum ama konuda baykuş yazmışım onu duzeltmek istedim
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Yeni Avatar Fotoğrafım? | xcasusxx | 2 | 7,593 |
02-11-13, 12:55 Last Post: xcasusxx |
|
| Yeni Avatar ÇAlışmam | CryTek | 4 | 3,834 |
03-05-13, 22:35 Last Post: reales |
|