Threads: 4
28-07-13, 23:02
(This post was last modified: 30-07-13, 20:08 by futtuluk.)
Bildiğiniz gibi serverda başka bir mod açtığınızda mapı yeniden açmanız lazım. Bunun için plugin istiyorum
Eğer yapabilirseniz bazı isteklerim olacak. Bu isteklerim vereceğiniz pluginde oladabilir olmayadabilir. Plugin verinde siz
-Pluginin açma kapatma cvar kodu olursa çok iyi olur. "amx_cvar map_restart "
-Map açıldıktan bir süre sonra bir menu gelmesini istiyorum:
Haritanin_Modu_Açilsin_mi?
1.Evet
2.Hayır
Eğer "evet" çıkarsa mapın yeniden açılmasını istiyorum.
30-07-13, 11:49
(This post was last modified: 30-07-13, 17:08 by futtuluk.)
Güncel++
Pluginle ilgili anlamadığınız bir şey varsa lütfen yazın.Artık konuyla bir coder ilgilenmesini gönülden istiyorum 
@ JDM
@ akcaliberkk
Threads: 43
Her dakka farklı modun mapi mi açılıyor ?
Map açılınca oylamaya ne gerek var ? Atıyorum jail map geldi ama zombi mod açık, herkes hayıra basarsa jail mapte zombi mi oynayacaksınız ?
Threads: 16
akcaliberkk dateline='' Wrote: Her dakka farklı modun mapi mi açılıyor ?
Map açılınca oylamaya ne gerek var ? Atıyorum jail map geldi ama zombi mod açık, herkes hayıra basarsa jail mapte zombi mi oynayacaksınız ?
Bende birşey anlamadım valla onun dediğinden
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
30-07-13, 19:09
(This post was last modified: 30-07-13, 19:22 by futtuluk.)
akcaliberkk dateline='' Wrote: Her dakka farklı modun mapi mi açılıyor ?
mapcycle de öyle.
akcaliberkk dateline='' Wrote: Map açılınca oylamaya ne gerek var ? Atıyorum jail map geldi ama zombi mod açık, herkes hayıra basarsa jail mapte zombi mi oynayacaksınız ? Onu şey için yazdım. Olmayadabilir. Mesala ctf mod yüklü ya da csdeathmatch mod yüklü (Bunların gibi en az 15 modum var).. Benim sadece csdm_* uzantılı maplarda csdm açılıyor. de_dust2 mapını açtığımda csdm modu devam edicek. Taaa ki de_dust2 mapını tekrar açtığımda. Bazıları pro mapta da csdm ister. Bu yüzden oylama istiyordum. Ama olmasa da olur yani.. Benim için sorun yok.
yani benim için önemli olan şudurki : Oyunda admin olmadığı zaman mapı yeniden açacak plugin istiyorum. Bu plugin olmassa butun gun serverda takılmak zorunda kalıcam:$
Anlamadım şimdi senin serverın mape göre zaten modları değiştiriyor mu ? Bizden sadece el başı restart oylaması mı yapmamızı istiyorsun ?
30-07-13, 19:19
(This post was last modified: 30-07-13, 20:10 by futtuluk.)
Modlar map map açılıyor. Mesela csdm_* da csdm , zm_* de zombi ..
akcaliberkk dateline='' Wrote: Anlamadım şimdi senin serverın mape göre zaten modları değiştiriyor mu ? Bizden sadece el başı restart oylaması mı yapmamızı istiyorsun ? mod değiştirmek için modun mapını iki kere açman lazım.. Mesela jail oynuyorsun. de_dust2 açtığında jail devam eder. Yeniden de_dust2 açman lazım pro oynamak için..
yani benim için önemli olan şudurki : Oyunda admin olmadığı zaman mapı yeniden açacak plugin istiyorum. Bu plugin olmassa butun gun serverda takılmak zorunda kalıcam![[Image: embrassed.gif]](https://www.csplague.com/images/smilies/embrassed.gif) Mesela bende maç botu var. adminler say'a /restart yazdığında map yeniden açılıyor. Onun gibi sadece bu işi oto yapcak plugin arıyorum
İşte belki işinize yarar diye maç botumun .smasından map restart bölümlerini kestim
PHP Code: * Map Komutlari */ register_concmd("say /maps","MapsMenu", ADMIN_MAP) register_concmd("say !maps","MapsMenu", ADMIN_MAP) register_concmd("say .maps","MapsMenu", ADMIN_MAP) register_concmd("say !restart","cmdMapRes", ADMIN_MAP) register_concmd("say /restart","cmdMapRes", ADMIN_MAP) register_concmd("say .restart","cmdMapRes", ADMIN_MAP) ........ public cmdMapRes (id, level, cid){ if( !cmd_access( id, level, cid, 1 ) ) return PLUGIN_HANDLED; server_cmd("restart"); chat_color(0,"!g[%s] !tMap !yYeniden Aciliyor.",szStag) return PLUGIN_HANDLED; }
Bu işlerden hiç anlamam ama "public cmdMapRes (id, level, cid){" bölümünü belki sizin işinize yarar diye koydum. Amacım en kısa sürede map_restart pluginine sahip olmak:o
@ akcaliberkk
@JDM
Artık derdimi anlattım sanıyorum Kısaca; Herhangi bir mapı açtığımızda belli bir süre sonra (1-2 dakika) mapı yeniden açıcak plugin istiyorum. Açma kapatma cvar kodu olursa iyi olur. Oylama önemsiz. Yapmayabilirsiniz. Banada saçma geldi
30-07-13, 20:33
(This post was last modified: 30-07-13, 21:12 by akcaliberkk.)
Tamam şimdi anlaşıldı. En başından deseydin map değiştiğinde mapi tekrar açma oylaması yapılmasını istiyorum diye daha kısa sürede yapılırdı isteğin
PHP Code: /* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx> #include <amxmisc>
#define PLUGIN "Mod Change Vote" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "akcaliberkk"
#define RESTART_ADMIN ADMIN_MAP
new menu; new vote[2]; new status, admin; new callback;
new const file[] = "addons/amxmodx/configs/mapchanger_cache.txt";
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) status = register_cvar("restartvote","1") admin = register_cvar("restartvote_obeyadmin","1") callback = menu_makecallback("MenuCallBack") } public plugin_cfg() { if(!get_pcvar_num(status)) return PLUGIN_CONTINUE new mapname[32];get_mapname(mapname,31); new prefix[12];get_map_prefix(mapname,prefix) if(!file_exists(file)) { new f = fopen(file,"wt") fclose(f) } else { new szData[32],txtlen; read_file(file,0,szData,31,txtlen) if(!equali(szData,prefix)) { set_task(15.0,"VoteStart") } } write_file(file,prefix,0) return PLUGIN_CONTINUE } public VoteStart() { new players[32],inum; get_players(players,inum) menu = menu_create("\rHaritanin Modu Acilsin Mi ?","MenuHandle") menu_additem(menu,"Evet","") menu_additem(menu,"Hayir","") if(get_pcvar_num(admin)) menu_additem(menu,"\yADMIN: \rOylamayi Durdur","",RESTART_ADMIN, callback) menu_setprop(menu,MPROP_EXIT,MEXIT_NEVER) for(new i;i<inum;i++) { menu_display(players[i],menu) } set_task(15.0,"VoteTimeout",123) } public MenuCallBack(id,menu,item) { if(!access(id,RESTART_ADMIN)) { menu_item_setname(menu,2,"\dADMIN: Oylamayi Durdur") } } public MenuHandle(id, menu, item) { switch(item) { case 0: vote[0]++ case 1: vote[1]++ case 2: VoteForceStop(id); } } public VoteTimeout() { if( vote[0] > vote[1] ) { client_print(0,print_chat,"[AMXX] Mod Oylamasi Sonucu: EVET ( E: %d - H: %d ) ", vote[0], vote[1]) client_print(0,print_chat,"[AMXX] Modun Aktif Olmasi Icin Map Yeniden Aciliyor !") new mapname[32]; get_mapname(mapname,31) server_cmd("amx_map %s",mapname) } else if( vote[0] == vote[1]) { client_print(0,print_chat,"[AMXX] Mod Oylamasi Sonucu: BERABERE ( E: %d - H: %d ) ", vote[0], vote[1]) new num = random_num(0,1); client_print(0,print_chat,"[AMXX] Bilgisayarin Rastgele Secimi: %s", num ? "EVET" : "HAYIR" ) if(num) { client_print(0,print_chat,"[AMXX] Modun Aktif Olmasi Icin Map Yeniden Aciliyor !" ) new mapname[32]; get_mapname(mapname,31) server_cmd("amx_map %s",mapname) } else { client_print(0,print_chat,"[AMXX] Oyun Suanki Modda Devam Edecek !" ) } } else { client_print(0,print_chat,"[AMXX] Mod Oylamasi Sonucu: HAYIR ( E: %d - H: %d ) ", vote[0], vote[1]) client_print(0,print_chat,"[AMXX] Oyun Suanki Modda Devam Edecek !" ) } } public VoteForceStop(id) { new name[32]; get_user_name(id,name,31) client_print(id,print_chat,"[AMXX] ADMIN %s: Mod Oylamasini Iptal Etti !",name) remove_task(123); menu_destroy(menu); } stock get_map_prefix( mapname[] , prefix[]) { new x; while( x < strlen(mapname)-1 ) { if(mapname[x] == '_') { return 1; } prefix[x] = mapname[x]; x++ } return 0; }
Aynı öneke sahip bir map açıldığında mapi tekrar aç oylaması yapılmaz ( Örn: csdm_akcaliberkk mapinden -> csdm_futtuluk mapine geçince tekrar oylama yapmaz zaten aynı mod diye)
Map yetkisine sahip olan adminler oylama çıktığında, oylamayı durdurabilir.
1. Evet
2. Hayir
3. ADMIN: Oylamayi Durdur
yetkiyi
#define RESTART_ADMIN ADMIN_MAP
kısmından ADMIN_MAP i kendine göre düzenleyerek değiştirebilirsin.
Veya hiç istemiyorsan
amx_cvar restartvote_obeyadmin 0
- - - - - - - - - -
plugini kapatmak için
amx_cvar restartvote 0
Threads: 252
TXT'nin İçine Ne Yazıcazki
PHP Code: İletişim => cebinihat@hotmail.com
30-07-13, 20:54
(This post was last modified: 30-07-13, 21:15 by futtuluk.)
Tam istediğim gibi olmuş 3 sorum olucak  . @ akcaliberkk
1- mapchanger_cache.txt ne işe yarıyor .
2- restartvote_admin demişin ama .sma da restartvote_obeyadmin yazıyor ikisi birbirinden farklı komutlar mı ? Değilse açıklamanda mı yanlış yazdın?
3- "Mapın modu açılsın mı" anketi map açıldıktan sonra ne zaman ekrana geliyor. Yani kaç saniye sonra ekrana geliyor
Ve Bunu .sma da nerden ayarlarız.
|