Threads: 5
Merhaba arkadaşlar sizden bir plugin isteyeceğim.
-Konsola amx_bomba nick adet olacak ornegın adamın nıckı player olsun adminin nickide qweqwe olsun admin konsola amx_bomba player 23 yazdığında player adlı oyuncuya 23 adet bomba verecek alttada "qweqwe Adlı Admin palyer Adlı Oyuncuya 23 Adet Bomba Verdi" diye yazarsa sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...
Threads: 114
amx_weapon name 83 diye verebiliyorsun buna niye ihtiyac duydun.
arada karanlık oda oyunu ıcın felan tek tek vermek zor oluyor bende adet seklınde vermek daha mantıklı olur dıe
Threads: 69
Evde olsam bir şekilde yapardım fakat evde değilim ama bilmiyorum biliyor musun bind komutu var bindleyerek işini çok daha kolaylaştırabilirsin hemde plugin kullanmamış olursun şu şekilde
bind z "amx_weapon @CT 83" şeklinde yapabilirsin ve her z tuşuna bastığında ayarladığın komutta kime gidiyorsa artık komutu elinle yazmak zorunda kalmamış olursun
(z yerine istediğin her hangi bir harfide koyabilirsin )
evet bindleyerek de olur ama boyle bır plugın olursa bnm daha cok isime gelir yani yaparsanız sevınırım yada nası yapacagımı bana soleyebılırsenız yapmaya calısabılırım
Threads: 128
Nefesim dateline='' Wrote: amx_weapon name 83 diye verebiliyorsun buna niye ihtiyac duydun.
abi adam istemiş plugını neden bu varken ihtiyaç duyuyosun diyosun. Vardır elbette bir bildiği sizi yormak için istemez bence çok gerekli bi plugin gerek karanlık oda gerek bombalama felen eyvallah BERK.
- - - - - - - - - -
Nefesim dateline='' Wrote: amx_weapon name 83 diye verebiliyorsun buna niye ihtiyac duydun.
abi adam istemiş plugını neden bu varken ihtiyaç duyuyosun diyosun. Vardır elbette bir bildiği sizi yormak için istemez bence çok gerekli bi plugin gerek karanlık oda gerek bombalama felen eyvallah BERK.
Threads: 114
ctmenunun içindeki oyunlarda karanlık oda oyunun içinde 10 bomba ver var.