14-09-13, 10:56
Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Tane Shop'um Var.Her Şey Tamam.Ama Nedense Compile Etmiyor.Sorun Ne Diyorsanız Altta SMA'yla Birlikte Resimide Verdim.Şimdiden Teşekkürler Cevabınızı Bekliyorum...
|
[JB] Shop Plugini Compile Edilmiyor
|
|
14-09-13, 10:56
Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Tane Shop'um Var.Her Şey Tamam.Ama Nedense Compile Etmiyor.Sorun Ne Diyorsanız Altta SMA'yla Birlikte Resimide Verdim.Şimdiden Teşekkürler Cevabınızı Bekliyorum...
14-09-13, 11:08
Editleme yapamıyorsan veya bilmiyorsan bırak biz yapalım.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s Skype: jdm.csplague Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
Bide Isyan Menüdeki Satın Alma Yerleri Doğru Değil.Yani Mesela El Bombası Alma Kodlarını Düzeltirmisiniz?
14-09-13, 12:31
buyur
amxx & sma ; - - - - - - - - - - sory JDM seni görmedim direk indirip hallettim. - - - - - - - - - - Isyan Menu'deki Sorunların Düzeltildi.
14-09-13, 13:10
Görkem abi bence biz hep, balık tutmayı öğrenmene gerek yok biz sana balık veririz mantığıyla ilerliyoruz böyle olunca en ufak sorunlarda bile yardım istiyorlar. Sorunun kaynağını, çözümünü veya alternatif yollarını göstermeliyiz. Anlamasalar bile bence bu yolla yardım etmeliyiz en ufak birşey öğrensin yeter bence böyle böyle ilerleyebilirbiliriz ve ileride birçok arkadaş bizim yolumuzda devam eder
![]() Yani bırakalım adamlar editlesin sorun çıkarsın böyle sorun çıkara çıkara öğrenecekler nasıl olsa
PAWN KOD YARDIMCISI Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç ) İletişim: hassel-vl
14-09-13, 13:53
Tamam Bekliyorum.Hem Şu "Yeterli TL'niz Yok" Yerine "Kesende yeteri kadar akce olmadigi icin Satin Alamadin." Yazısı Yazsın."Satin Alamadin" Yazısı Büyük Yazsın Ve Renk'i Yeşil Olsun.Öbürleri Kırmızı Olsun."Kesende" Buda Büyük Harfle Olsun
PAWN KOD YARDIMCISI Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç ) İletişim: hassel-vl |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Mapa Göre Cvar plugini | melof | 8 | 9,518 |
16-11-20, 02:00 Last Post: es_Dark_Es |
|
| Time 15 Plugini | fenerbahce07 | 24 | 12,347 |
23-09-18, 03:19 Last Post: qalatas06 |
|
| toplantı plugini | bihterr | 22 | 10,868 |