.sma ektedir arkadaşlar bu eklenti nefret 007 tarafından paylaşılmıştı daha önceden fakat bu sma içinde deagle vs si bozuk diğer tum vs ler ayalar tamam deagle vs sinde bazen mermi bitiyor , bazen 5 sıkışta bazen 7 bazen 15 bazen 3 mermi sorna mermi bitiyor deaglede atışar tek tek ama bitiyor çok değişik çözemedim yapabilecek varsa acil olarak iletebilirmi bana ?
Aynı sorunu bende yaşamıştım Dürbünlü Deagle Serverimde yüklü olduğu için bu sorunla karşılaşanlara dürbünü açıp kapamalarını hatanın gittiğini söylemiştim.Server'inde Dürbünlü Deagle Mevcut ise bi dene derim.En azından geçici olarak sorunu çözersin.
02-01-14, 18:50 (This post was last modified: 02-01-14, 21:27 by akcaliberkk.)
deniyorum 1 sny
Malesef attığın pluginde olmadı 7 mermiyle başlıyor ve 7 mermiyi sıktıktan sonra atışlar tek teke geçiyor ve yine tek tek 5-6 kere sıktıktan sonra mermi bitiyor.
Pluginde tüm her şey denenmiştir.Deagle vs'sinden başka hiç bir sıkıntım yok.Deaglede atışlar tek tek ve mermi sınırsız olsun istiyorum !
attığım ilk smada deagledeki mermi tek tek gidiyor fakat mermi 5-6 sıkıştan sonra bitiyor