Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
online süre
Selamun Aleykum.

Sizden Ricam

/onlinesure yazınca bi pencerede şöyle bişey istiyorum Nick : Ahmet - Saat : Serverde Oynadığı Saat

Bunun Gibi. Yani Slotluk için iyi olacağını düşünüyorum serverde kaç saat durduğunu görmek istiyorum.
Reply
KESinlikle olmalı yani /onlinesure nick bunu adminler yazsın ve online süresini görelim
Reply
forumda aradım mevcut değildi inş yapılabilir böyle bi plugin bende server yönetiyorum ve çok işime yarar bu plugin..
Reply
inşallah yaparlar.
KinqGaminG @ Bayrak Kapmaca
88.255.155.106

Reply
Ona göre yetki dağılım sistemi yapabiliriz.
# q0dLike'S ~ BASEBUILDER ZOMBIE KING ##
IP:
46.20.15.111
Reply
Sadece Türkçeleştirme işlemini ben yaptım , eklenti bana ait değil daha öncede forumda paylaşıldı. Bilginiz olsun .

PHP Code:
/*Komutlar*/

say /onlinesuresi // Yazildiginda Pencere Acilir Online Sure Tablosu Meydana Gelir Top 15  Gibidir.
say !onlinesurem // Yazildiginda Oyuncunun Kendi Bilgisi , ekranin sol alt kisminda yazar.

amx_onlinesuresi Nick ADMIN_KICK // Yetkisi Olanlar Kullanabilir kisiye gore bakabilirsiniz , detaylar konsola yansır. 
DÜZENLENDİ @
SMA & AMXX ;

Attached Files
.sma   playedtimeTR.sma (Size: 5.47 KB / Downloads: 648)
.amxx   playedtimeTR.amxx (Size: 4.96 KB / Downloads: 207)
Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus.

PHP Code:
chat_color(id,SKYPE,"  kApO.1905 " )    

chat_color(id,HOTMAIL,"  [email protected] " )      

chat_color(id,STEAM," herge1 "  

Hedef büyük , hayırlısıyla.Smile
[Image: moderator.png] [Image: sigpic19388_2.gif]
Reply
kApO dateline='' Wrote: Sadece Türkçeleştirme işlemini ben yaptım , eklenti bana ait değil daha öncede forumda paylaşıldı. Bilginiz olsun .

PHP Code:
/*Komutlar*/

say /onlinesuresi // Yazildiginda Pencere Acilir Online Sure Tablosu Meydana Gelir Top 15  Gibidir.
say /onlinesurem // Yazildiginda Oyuncunun Kendi Bilgisi , ekranin sol alt kisminda yazar.

amx_onlinesuresi Nick ADMIN_KICK // Yetkisi Olanlar Kullanabilir kisiye gore bakabilirsiniz , detaylar konsola yansır. 
SMA & AMXX ;

saol paylaşım için.
KinqGaminG @ Bayrak Kapmaca
88.255.155.106

Reply
Eyw be hacım çok saolun..
Reply
rica ederim .
Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus.

PHP Code:
chat_color(id,SKYPE,"  kApO.1905 " )    

chat_color(id,HOTMAIL,"  [email protected] " )      

chat_color(id,STEAM," herge1 "  

Hedef büyük , hayırlısıyla.Smile
[Image: moderator.png] [Image: sigpic19388_2.gif]
Reply
kApO dateline='' Wrote: Sadece Türkçeleştirme işlemini ben yaptım , eklenti bana ait değil daha öncede forumda paylaşıldı. Bilginiz olsun .

PHP Code:
/*Komutlar*/

say /onlinesurem // Yazildiginda Oyuncunun Kendi Bilgisi , ekranin sol alt kisminda yazar.

SMA & AMXX ;

/onlinesurem yazınca çıkmıyor
/pttop15 ve /onlinesuresi sorun yok
amx_onlinesuresi nick bozuk
amx_playedtime nick çalışıyor
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Serverdeki Online Süreleri cropss 20 8,160 06-09-14, 02:31
Last Post: cropss
  Online Slot Listesi Plugini SavagesClaN 3 3,561 28-01-14, 11:31
Last Post: hasan0650
  Public sunucu, online admin süresi Tofie 7 3,486 18-09-13, 12:54
Last Post: JDM
  Map değiştirince süre sıfırlanıyor (Süreli Slotluk) sefatokgoz 12 4,895 17-05-13, 21:28
Last Post: sefatokgoz
  Online Adminler fantasty1992 5 3,230 18-08-12, 02:37
Last Post: rapmylife2

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)