nasıl acıyorumki bilmiyom
- - - - - - - - - -
tamam kardeşim saolasın
Hee Tamam Buyur Ekte Veriyim Bunları Atman Gereken Yer ; Cs Bilgisayarında Nerde Kayıtlıysa Örnek Bilgisayar>Yerel Disk (C) > Program Files > valve Daha Sonra valveyi aç cstrikeyi aç addonsu aç amxmodx i aç scripting i aç içinde inculde diye bir klasör olması gerek o bölüme ekte verdiğim dosyaları at. Sonra Tekrar Dene Yine Problem Alırsan .sma Paylaş Yardımcı Olalım.
nasıl acıyorumki bilmiyom
- - - - - - - - - -
tamam kardeşim saolasın
Önemli Değil Tekrar Hata Verirse Bildir.
tamam da senin yaptıgın shopun sma sını verirmisin
Oguzhan Kardeşim Senin İçin Bir Tane Shop Plugini Yaparımda Orak Felan Olucakmı Yoksa Düz Pompamı ?
Konuyu Okursan Anlarsın O kadar emek verdik hiç sayıldı . Konuyu Oku Açıklamar Var En Mükemmel Jb ShopPluginin İlgi Görmemesi Nedeniyle .sma Dosyası Kaldırılmıştır
@skc0011 yapamadım kardeşim lütfen bi yardım etsen balyoz olsun orak olsun olsun yani istedigin ibi yapabilirsin m ile açılsın Yanlız ctde Vip menü Silah alma yerini götürüyor o olmasın hei bide sound dosyaları modelleri bulabilirmisisn rica etsem ?_
- - - - - - - - - -
@skc0011 yapamadım kardeşim lütfen bi yardım etsen balyoz olsun orak olsun olsun yani istedigin ibi yapabilirsin m ile açılsın Yanlız ctde Vip menü Silah alma yerini götürüyor o olmasın
- - - - - - - - - -
@OnlyPeach anladım seni kardeşim ginede teşekkürler
- - - - - - - - - -
@OnlyPeach anladım seni kardeşim ginede teşekkürler
Önemli Değil Ama İstersen Başka Bir Plugin Var Elimde Beğenirsen Sana Uygun Ayarlıyım ?
Buyur Bi Eski Sürümü
Buyur Pluginle İlgili Bir Problem Olursa Burdan Yaz Ve Modelleri Yüklerken Kesinlikle Direkt Olarak /models klasörüne yükle models/[Shop]JailBreak a falan değil ! Model Ve Sound Dosyaları Yukarda Verdiğim Konuda Mevcut OyunYöneticisine Yükleyeceksen Hiçbir Değişiklik Yapmana Gerek Yok Sorunsuz Yükler.
- - - - - - - - - -
O Reklam Plugini Forumda Birkaç Farklı Şekilde Mevcut Orta Yazı Şeklinde Araştır