Lisansdan dolayı kaynaklanmıştır.
Teamspeak3 Windows Server Kurdum Lisans Hosting Sağlayıcısı Vardı teamspeakturk'den Kurdum
İsterseniz Bi Göz Atın https://twitter.com/teamspeakturk/st...86126696349696
Burdaki Videoyu'da İzledim Gerekli Winrar Dosyalarınıda İndirdim Videoyu Adım Adım Yapdım Tsyi Bi Şekilde Açtım
Tsye Kendi Yedeğimi Attım 32 Kişilikten 128 ' e Yükselttim Sonra 2:30 Saat Civarında Açık Kaldı Sonra Kapandı Lütfen
Biri Bu Konu Hakkında Yardım Etsin Gerekirse Face Verim Teamviewer'dan Göstersin.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
★onrylc0107★
Lisansdan dolayı kaynaklanmıştır.
MaMi [$]
95.173.173.111
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DGJail
/DissidenTJail
/DGClannn
nasıl bi çözümü yokmu anlatın şunu tek sorunum bu![]()
★onrylc0107★
Kurduğunuz teamspeak sürümü nedir ?
en güncel sürüm sanırım 3.0.11.2
★onrylc0107★
Hosts dosyasını düzgün ayarlamamışsındır...veya emülatörü calistirmamissindir..
hosts dosyası bu şekilde :
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 accounting.teamspeak.com
127.0.0.1 backupaccounting.teamspeak.com
127.0.0.1 ipcheck.teamspeak.com
# 127.0.0.1 hardy.teamspeak.4players.de
emülatörü çaıştırdığımdan eminim
hadi bi çözüm lütfenn
★onrylc0107★
en son hata veren log dosyasını gönderin sonu 0 la biten.
jackal22 // kardeşim eywallah tekrardan kuriyim dedim kurdum hiç bir sorun çıkmadı bende bişe anlamadım ama çıkarsa yine haber veririm log'u yollarım.
★onrylc0107★
merhaba bendede aynı sorun var emülatörü nasıl çalıştırıyoruz kodunu verebilir misiniz ./ komudu işe yaramadı da![]()