Merhaba Değerli Üyeler Bu Konuda Sizlere Detaylı Bir Şekilde Nasıl Teamspeak3 Port Açılır Detaylı Bir Şekilde Öğreniceğiz
1.Adım ) İlk Önce Sol Alttaki "Başlat" Kısmına Tıklıyalım
2.Adım ) Ara Bölümüne "Cmd" Yazalım Çıkan Siyah Küçük Pencereden Hiç Birşeyi Ellemeden "ipconfig" Yazalım
3.Adım ) IPv4 Adresi'ni & Varsayılan Ağ Geçidini Bir Metin Belgesine Kaydedelim
4.Adım ) Cmd(Siyah Pencere)'yi Kapatalım İşimiz Bitti
5.Adım ) Tarayıcımızı Açalım Ve Üst Bölümdeki Çubuğa "192.168.2.1" Veya "192.168.1.1" Yazalım Ve Siteye Giriş Yapalım
6.Adım ) Bu Site Bizim Modemimizin Panel Arayüzü Oluyor "ID Password" Bölümünü Yazalım Ve Panelimize Girelim
7.Adım ) Sol Menüdeki Nat Kısmına Girelim
8.Adım ) Nat/Dmz "Dmz" Kısmına Geldik Burdan Dmz Ayarlarını Düzenleyeceğiz
9.Adım ) "Dmz Etkinleştir" Kutucuğunua Bir Kere Tıklayalım
10.Adım ) Hiç Bir Şeye Dokunmadan Yazınız Kısmından Metin Belgesine Kopyaladığımız "IPv4" Adresini Oraya Yazıyoruz
11.Adım ) IPv4 Adresi Nasıl Olabilir Örneğin : "192.168.2.100 Veya 192.168.1.56"
12.Adım ) IPv4 Adresimizi Girdikten Sonra Sağ Alt Koşedeki "Kaydet" Kısmına Tıklayalım
13.Adım ) Ve İşlemi Tamamladık Tabiki Sizin Arkadaşlarınız Yada Teamspeakınıza Girecek Kişiler IPv4 Adresinizle Giremez
14.Adım ) Sizin İnternet Üzerindeki IP'nize Girebilir www.ip-numaram.com Burdan Ip'nize Bakabilirsiniz
15.Adım ) Siz İse "Localhost" Adresinden Giriş Yapabilirsiniz
Bir Teşekkürü Çok Görmeyin Bunu Bilmeyen Yoktur Ama Ben Yine Anlatayım Dedim İyi Günler İyi Forumlar![]()