Arkadaşlar buna kanmayınız yedek tamamen bana aittir sadece üstünde oynama yapılmıştır yatqadan userdb ye girerseniz görürsünüz trex79 ve bozkurt19 oldugunu yedek bana ait yalnızca üstünde oynama yapılmış.
Arkadaslar Bugun Ben Sizlere Teamspeak 3 'unuz için Yedek verecegim Yetkilerimizi Birzat Kendimiz Ayarladık Ve Oda Açtırma Veya Bilişim Yedegi olarakta Kulanılabilir[Bir teşşekuru Boş Geçmeyin] Ve Odalarımız da Gif Vardır Eger kendinize ozel gifler Yapılmasını İsterseniz Yorum Atmanız Yeterlıdır
Arkadaşlar buna kanmayınız yedek tamamen bana aittir sadece üstünde oynama yapılmıştır yatqadan userdb ye girerseniz görürsünüz trex79 ve bozkurt19 oldugunu yedek bana ait yalnızca üstünde oynama yapılmış.
╔═══════════════════════╗
║•●۞ CSPLague.com | TreX79
║•●۞ E-Mail :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
║•●۞ Facebook : efehan19
║•●۞ TS3 : 185.26.144.180:92
║•●۞ İlgilendiği Bölüm : TS3,CS
║•●۞ CSPLague.com | TreX79
╚═══════════════════════╝
Yalanını Yiyeyim KardesİM Neyin kafasını yasıyorsunuz Siz kendi elimle hazirladim kardesım Neyin kafası ?
- - - - - - - - - -
++Güncel
- - - - - - - - - -
TREX79 Kardesim Senmi Hazirlamisin Yalanını Yesinler Beyler Buna inanmayin Yedegimiz Güzeldir VE BİZE aİTTİR YETKİLERİ SAGLAMDIR ...
//güncel
Saol