Kusursuz çalışıyor.
Rica ederim hayırlı olsun. Koskoca forumda "coder" adı altında geçinen insanlara selam olsun...
denedim oldu sorun yok gibi hangi seviyeyi seçersem yapıyor isimde şifrede komutlarda sorun yok saol emeğin için.
- - - - - - - - - -
denedim oldu sorun yok gibi hangi seviyeyi seçersem yapıyor isimde şifrede komutlarda sorun yok saol emeğin için.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kusursuz çalışıyor.
Rica ederim hayırlı olsun. Koskoca forumda "coder" adı altında geçinen insanlara selam olsun...
Not: adminekle.w dosyasında 320. Satırdaki "<tr><td colspan="2" align="center"><input type="submit" value="Ekle"></td></tr>" kodunu silebilirsiniz. Sistemi bir nevi yazdığım php dosyasından entegre ettim. 1 tane ekle butonu, 1 tanede uygula butonu var. 2'side çalışıyor. Ekle butonuna gerek yok. =)
Not2: Şahsi olarak kullanılacağından ismimi silmenizin gerekmediğini düşünüyorum. Bence sorun yok dursun. Bir nevi copyright
tüm hakları saklıdır.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yardımın için sağol ama a ve m harfinin üstünde Full Yetki yazısı yok ama kod olarak var sorun nedir?
PHP- Kodu:
İletişim => cebinihat@hotmail.com
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
En İyi Konularım:
color="#ff0000">CSPLAGUE.com
Users.ini ye eklerken yan yana ekliyor.Alt alta ekleme gibi şansımız varmı.
/n komutu alt alta inmesi gerek bi deneyim yaparsam paylaşırım
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
# ######################################