tek kaçışlık kaçak tüneli lazım.revolation ve v8 deki gibi
bende aynısını yaptım bunun fakat.benim korktuğum şey.ilk kaçanın ardından ikinci adam geldiğinde kapağın kapanmaması.eğer kapağın önünde biri durursa kapak geliyo adamı öldürüyor ve geri dönüyor.böylelikle orası açık kalıyor tahminime göre.ama eğer sen böyle doğrudur diyorsan devam edicem.ama kapağın kayıtsız şartsız kapanması gerek
edit: revolationdan kopya çektim ve olay şu func_door dan delay before closeyi -1 yapıyoruz.böylelikle kapı garanti kapanıyor
- - - - - - - - - -
Konu lonely16 tarafından (07-07-13 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
revolationdakinden yap bu kesin olur diyemem.
YouTube.com/enesscarty
maplardaki ışıklandırmayı 10 kat arttırmak istiyorum ve texture detayını 5 kat arttırcam nasıl yapabilirim? :ABVDCASDFS söyle hadi :ASD
VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
dostum ışık koyarak yapamazsın hl1 motorunun bir sınırı var maxsimum gücü var ne kadar cok iyi yaparsanda gene kötü gozukur fakat bunu geliştirmede var ben geliştirdim mesela normal ışıktan daha canlı daha ayrıntılı
- - - - - - - - - -
dostum ışık koyarak yapamazsın hl1 motorunun bir sınırı var maxsimum gücü var ne kadar cok iyi yaparsanda gene kötü gozukur fakat bunu geliştirmede var ben geliştirdim mesela normal ışıktan daha canlı daha ayrıntılı
Tamam.
YouTube.com/enesscarty
asansör yapımı lazım ama func_door olmucak.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.