steam üyeligi aldin peki icinde cs 1.6 varmı yani parayla aldinmi ? steam eyer aldiysan alttan yazabilirsin bro cevap verebilirim
Selam gençler, can sıkıntısı Steam üyeliği aldım.. Nasıl cs 1.6 oynucam ben burdan hiç bişey anlamadım çok karışık geldi
Steam 'den ekleyin: DowiLonF
Biraz anlatın şunu ya
steam üyeligi aldin peki icinde cs 1.6 varmı yani parayla aldinmi ? steam eyer aldiysan alttan yazabilirsin bro cevap verebilirim
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
FACEBOOK :
/WiseonWisse
LAGUE.com
Counter-Strike'yi belli bir ücret karşılığı almalısın.
Oyunu, Steam'dan veya oyunu satan diğer firmalardan sağlayabilirsin.
Firma dediysem çokta büyük birşey değil reklam gibi olmasın ama ben Cs2.Oyna.La'dan aldım yani onun sahibinden, memnunum durumumdan ve çok uygun fiyat ama istersen araştır ve ona göre al. Oyun + Serverde Slotluk verirler.
Bunun yanı sıra 2 tane daha oyun veriyorlar (CS-Condition Zero & CS-Condition Zero Deleted Scenes)
Şunu da söyleyeyim Steam'da ücretsiz oyun bulunmakta onları indirip de oynayabilirsin.
Ücretsiz Oyunlar ~> Free to Play games on Steam
Steam Nick = muratcan1616 , Ekleyebilirsin.
İletişim;
kütüphaneye geliyor oyunlar zaten
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Csyi "steamapps" ın içine atınca çalışıyo diye biliyom ama hiç steam kullanmadım.