saol canım kardesim
Merhaba arkadaşlar ben kaptan647. Bu dersimizde size VHE de kendi wadlarınızı yapmayı öğreteceğim.Bu sayede kendi mapınıza içinde kendi reklamınızın olduğu wadları koyabileceksiniz.Bu ister swnizin reklamı olur ister sizin kendi reklamınız olur isterde reklam olmaz map için yeni bir kaplama olur.Bu size kalmış.Bu arada videoda bahsetmeyi unutmuşum wadınızı yaparken kesinlikke türkçe karakterler kullanmayın hata çıkar.Tüm mapı en baştan yapmak zorunda kalabilirsiniz.Çok uzatmadan videoya geçelim.
Rar Password: www.csplague.com
Konu kaptan647 tarafından (30-12-11 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
saol canım kardesim
önemli değil görevim
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Bende bunu arıyodum yaa saol Kardeşim jail map yaptım reklam koyucaktım saol
iletişim =
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
color="DarkRed">CSPlague.com
teşekkürler
Teşekkürler
Tüh be bu gün ben anlatacaktım Neyse anlatım için sağol.
Valve Hammer Editor (Counter Strike 1.6 Map Yapma Programı) Hakkında Yardım İsteyenler Özel Mesaj Atabilirler.
Teşekkürler...
Saolasın haci
hmm güzel ise yaradı cok saol !!