Banada Lazım
​ İyi günler csplague ailesi...
Sizden bir isteğim olacak umarım yardımcı olursunuz..
Benim csdurağından almış oldugum bir serverim var ben bu servere jail t shop menüsü eklemek istiyorum bitane ekledim ama eski biraz. daha yeni şeyler eklemek istiyorum örneğin kan bağışla, kumar gibi değişik şeyler. Böyle birçok menü gördüm fotoğraflarını da paylaşıcam zaten. Birkaç tane buldum bazıları panele yüklerken hata veriyor bazıları vermiyor. Hata verenler zaten etkinleştirilmiyor bile. hata vermeyenler ise etkinleştirince serveri çökertiyor yardım edicek varsa detaylı olarak sorunu anlatabilirim. Pluginlerde mi hata var bilmiyorum ama bence pluginlerde hata yok lütfen yardım edin. İstediğim pluginin fotoğrafları işte böyle..
​ Eyer varsa Forever Gaming Jailbreak menüsü gibi olsun eğer olmuyorsa ortadaki fotoğraftakinden de olabilr hiç sorun yok lütfen yardimci olun arkadaşlar kısa süre içerisinde cevaplarinizi bekliyorum. Adminlerimiz konuyla ilgilenirse de çok teşekkür ederim.
NOT: Yüklemek istediğim bazı pluginlerden birtanesi eklentide mevcut. Plugin adı JellyBon Jailbreak Shop(hata veriyorlar)
- - - - - - - - - -
Güncellllllllllllll
Banada Lazım
piyasa T Shop Plugini Kaynıyor kardeşim yüklediğin shop plugini uğraşmaya değmez çöp. yapımcısı shop plugininin içine <jail> kütüphanesi eklemiş. istersen kendi serverimde kullandığım kendi kodladığım shop pluginini ücret karşılığında sana verebilirim
Saygılarla,
Burak Can Binici
Golden[HS] ~ Clan Servers.
nasıl birşey fotoğraf atabilir misin
- - - - - - - - - -
bakın burda dediğim pluginin aynisini yapmişlar
- - - - - - - - - -
bakın burda dediğim pluginin aynisini yapmişlar
fotoğraf kötü çıkmış ama merak etmeyin aynisi ip merak ederseniz 88.255.155.24
Şuan Kullandığım bu, bunu geliştirebilirim istediğiniz extra birşey varsa eklemede yapabilirim MeslekMenü, Kan Bağışlama Rev Hakkı v.b
Saygılarla,
Burak Can Binici
hacı buna meslekmenu ekleyebilirmisin bende arıyorum böyle bişey ne zamandır
ekliyebilirim. fakat en başta dediğim gibi bunu yayınlamayı düşünmüyorum. mod olursam forumda ozaman benzerini istediğiniz gibi paylaşırım mod olmamada daha çok var
Saygılarla,
Burak Can Binici
kaymaklı bende aynı pulugının bıraz daha gelısmısı var fakat tl trasnferı ve kan bagıslama yok eklemede yardımcı olurmusun hakuna matata gamıng
güncel++