csay şeklinde yapabilirim ama yanıp sönen yaparım başka renk olur
- - - - - - - - - -
dur bi deniyeyim kardeş
PHP- Kodu:
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "Toplanti"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "kApo"
new syncObj;
new const TOPLANTIUYARI[] = { "sounds/jailbreak/toplantiuyari.wav" }
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say /toplanti" , "Toplanti",ADMIN_RCON)
register_clcmd("say /toplantibitti" , "ToplantiBitti",ADMIN_RCON)
register_logevent("RoundEnd",2,"1=Round_End")
syncObj = CreateHudSyncObj()
}
public plugin_precache() {
precache_sound(TOPLANTIUYARI)
}
public Toplanti(id){
set_task(2.0, "ToplantiUyarisi", 0,_, _, "b");
}
public ToplantiUyarisi(id){
console_cmd(0,"spk jailbreak/toplantiuyari")
set_hudmessage(255, 255, 255, -1.0, 0.33, 0, 1.0, 1.0)
ShowSyncHudMsg(0, syncObj,"TOPLANTIMIZ BASLAMAK UZERE SLOT VE ADMINLER TS YE GIRSIN^n^nTOPLANTIMIZ BASLAMAK UZERE SLOT VE ADMINLER TS YE GIRSIN^n^nTOPLANTIMIZ BASLAMAK UZERE SLOT VE ADMINLER TS YE GIRSIN")
}
public ToplantiBitti(id){
for(new i; i<33; i++) {
if(task_exists(i)) remove_task(i)
}
}
public RoundEnd(id){
for(new i; i<33; i++) {
}
}
public client_disconnect(id){
remove_task(id);
}
beyler yukarda /toplanti pluginindeki kaponun php si beyler şöyle birşey istiyorum Ortada bu plugindeki gibi yazılar yazacak ama renkli olursa süper olur yazmasını istediğim şeyler 1. satır= SLOTLUK ICIN [F6] TUSUNA BASINIZ 2.satır= VEYA SAY'A /ts3 YAZINIZ. rengi yesil olursa güzel olur şimdiden sağolun. üstyazı reklamıyla karıştırmayın bu arada ben ortada csay gibi yanıp yanıp sönenden bahsediyorum php kodunda var.sese gerek yok
csay şeklinde yapabilirim ama yanıp sönen yaparım başka renk olur
- - - - - - - - - -
dur bi deniyeyim kardeş
öyle istiyorum zaten rengide rengi değişken olabilirmi peki ilk yandığında yeşil sonra mavi sonra turuncu diye? bide bu plugini sadece l yetkisi olanlar kullanabilsin istiyorum
DENE Bİ GÜZEL CSAY ŞEKLİNDE KODLADIM, ALT ALTA. rengı açık mavimi desem turkuazmı
Kod:/* Plugin generated by AMXX-Studio */#include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Toplanti" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "kApo" new syncObj; new const TOPLANTIUYARI[] = { "sounds/jailbreak/toplantiuyari.wav" } public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /toplanti" , "Toplanti",ADMIN_RCON) register_clcmd("say /toplantibitti" , "ToplantiBitti",ADMIN_RCON) register_logevent("RoundEnd",2,"1=Round_End") syncObj = CreateHudSyncObj() } public plugin_precache() { precache_sound(TOPLANTIUYARI) } public Toplanti(id){ set_task(2.0, "ToplantiUyarisi", 0,_, _, "b"); } public ToplantiUyarisi(id){ console_cmd(0,"spk jailbreak/toplantiuyari") set_hudmessage(42, 170, 255, 0.42, 0.20, 0, 6.0, 10.0) show_hudmessage(id, "SLOTLUK ICIN [F6] TUSUNA BASINIZ^nVEYA SAY'A /ts3 YAZINIZ.") } public ToplantiBitti(id){ for(new i; i<33; i++) { if(task_exists(i)) remove_task(i) } } public RoundEnd(id){ for(new i; i<33; i++) { if(task_exists(i)) remove_task(i) } } public client_disconnect(id){ remove_task(id); }
amxx çevirirken hata veriyor bi bakarmısın serverim oyun yoneticisinde
buyrun ben compile ettim,sorun almadım?
hata verdi. bir bakın lütfen
Al bakalım sana [ RENGARENK ] bir orta yazı ;
PHP- Kodu:
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "kApo"
new syncObj;
new const TOPLANTIUYARI[] = { "sounds/jailbreak/toplantiuyari.wav" }
public plugin_init() {
}
public plugin_precache() {
precache_sound(TOPLANTIUYARI)
}
public Toplanti(id){
}
client_cmd(0,"spk jailbreak/toplantiuyari")
set_hudmessage(random_num(0,255),random_num(0,255),random_num(0,255), -1.0, 0.33, 0, 1.0, 1.0)
ShowSyncHudMsg(0, syncObj,"TOPLANTIMIZ BASLAMAK UZERE SLOT VE ADMINLER TS YE GIRSIN^n^nTOPLANTIMIZ BASLAMAK UZERE SLOT VE ADMINLER TS YE GIRSIN^n^nTOPLANTIMIZ BASLAMAK UZERE SLOT VE ADMINLER TS YE GIRSIN")
}
for(new i; i<33; i++) {
}
}
public RoundEnd(id){
for(new i; i<33; i++) {
}
}
remove_task(id);
}
Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus.
Hedef büyük , hayırlısıyla.PHP- Kodu:
chat_color(id,SKYPE," kApO.1905 " )
chat_color(id,HOTMAIL,"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
" )
chat_color(id,STEAM," herge1 " )
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
kapo ben bu /toplantı pluginini yükledim nereleri deiştirmem gerekiyor yeni php kodunda? bi açıklarmısın? bide müziksiz olsa
Bir şey değiştirmene gerek yok, müziksiz istersen de bunu dene ;
PHP- Kodu:
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "kApo"
new syncObj;
public plugin_init() {
}
public Toplanti(id){
}
set_hudmessage(random_num(0,255),random_num(0,255),random_num(0,255), -1.0, 0.33, 0, 1.0, 1.0)
}
for(new i; i<33; i++) {
}
}
public RoundEnd(id){
for(new i; i<33; i++) {
}
}
remove_task(id);
}
Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus.
Hedef büyük , hayırlısıyla.PHP- Kodu:
chat_color(id,SKYPE," kApO.1905 " )
chat_color(id,HOTMAIL,"
" )
chat_color(id,STEAM," herge1 " )