Beyler biri bana şu addons dosyasının nerde oldugunu söylesin
ben yapamadım dediklerini yaptım sonra colsol'a girdim bind v +power1 Yazdım V Bastım Ama Olmadı Consol'a Bida Girdim +power1 Yazıyor Altında -power1 Nasıl Düzeltebilirim ??
Beyler biri bana şu addons dosyasının nerde oldugunu söylesin
eyvallah
PHP- Kodu:
Skype [ ] = "Seakseaa Kendi Hesabım"
Facebook [ ] = "
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
style="color: #0000BB">CSPLAGUE ' Bir Ailedir.
power1 dimi sagol
eline sağlık güzel plugin .SMA paylaşma şansın varsa daha iyi olur bazı serverler .amxx kabul etmiyor [csduragi] gibi
Dosyasını addons/amxmodx/plugins/ Dosyasının İçine. böyle bi yer yok
- - - - - - - - - -
Konu oyun delisi tarafından (03-01-15 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazmışım
Ya sma dosyasini verseniz
adamsın eyvallah bu plugin işime yarıcak
Bunun sadece CT ' ler için olanını paylaşır mısın @NiCoMeDiA
CS 1.6 TR 1.Sİ DEATHRUN Server IP: | 95.173.172.7 |RsT # DEATHRUN -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Server IP: 95.173.172.7 & dr.rstgaming.netWeb:
nicomedia 3 senedir girmiyor bıraktı artık herşeye dikkat ediyorsun bunu kaçırmışsın buda ct olan plugin zaten JB yani jail break için kullanılır genel anlamda proda da olur HLDS serverde sorun olmazda satılık serverlerde panelde hata verebilir.
- - - - - - - - - -
nicomedia 3 senedir girmiyor bıraktı artık herşeye dikkat ediyorsun bunu kaçırmışsın buda ct olan plugin zaten JB yani jail break için kullanılır genel anlamda proda da olur HLDS serverde sorun olmazda satılık serverlerde panelde hata verebilir.