güzel olmuşta server map degişince gider bu bi maptada 100000 kişi vuramassın.
oyun sırasında ekranın sağ altında vurduğunuz oyuncu sırasına göre rütbe atlamanızı sağlıyor. Örnek resimdeki sağ altda 16 sayısı vurduğum oyuncu sayısını, diğer rakam olan 100 ise rütbe atlamak için vurmam gereken oyuncu sayısını belirtiyor.Resimde liste olarak verilen rütbelerin yanındaki rakamlar ise, o rütbelere ulaşmak için vurmanız gereken oyuncu sayısıdır. En yüksek rütbe olan Maresal olabilmek için, 100000 adam vurmanız gerekiyor.
Rütbe Sıralaması :
Onbasi - 0
Cavus - 100
Uzman - 200
Astsubay - 400
Astegmen - 800
Tegmen - 1000
Ustegmen - 2000
Yuzbasi - 4000
Binbasi - 8000
Yarbay - 10000
Albay - 12000
Tuggeneral - 15000
Tumgeneral - 20000
Korgeneral - 40000
Orgeneral - 50000
GenelKurmay Baskani - 80000
Maresal - 100000
rank_display.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting/ Dosyasının İçine atın
rank_display.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins/ Dosyasının İçine atın ve ardından;
addons/amxmodx/config/plugins.ini Dosyasını Açıp En Alta rank_display.amxx Yazınız.
Son Olarak Map Değiştirin.
Kod:csplague.com
İletişim ;
MSN : DeaTReX
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
güzel olmuşta server map degişince gider bu bi maptada 100000 kişi vuramassın.
csstats kullanılmış. Top15 sıfırlanmadıkça bir şey olmaz
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Cok iyi saglam bir plugin
İnsan Olabilmenin Yolu... Yaratılmış Her Şeye SEVGİ ve MERHAMET Duyabilmektir.
Bana boyle bir plugin lazım ama /rutbeler yazınca kım hangı rutbede gorunebılcek (top15 gibi) yapabilirmisin rica etsem birde yapabılırım dersen genel kuramay başkanı ile maresalı kaldırırsan cok harika olur.
Süper
ben burda yeni rütbe ayarladim nerde hata yapiyorum cozemedim yardimci olurmusun
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Ranks.sma(58) : error 018: initialization data exceeds declared size
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/Ranks.amx (compile failed).
superrrr
eline saglik.
eline sa�l�k