Menu İsteğiniz Ücrete Tabi tutulacak Sekıldedir. Düşüncem Kımse yapmaz Eğer İstersen Ucretli Olarak Yaptırırsın
Merhaba beyler https://www.csplague.com/mod-cs-1-6-...a-itemler.html ben burdaki gibi Zombie Plague 4.3 menusu yapıcak sadece menu olcak içinde zombie sınııf,extra item,silah al bunlar olmasını isityorum mesela /zmmod yazınca bu menu açılsın ve verdim linkteki extram itemdekiler ve zom sınıfıları olsun birde o menuye banka ve ammo gonderme ekleyebilrseniz süper olur olmassada canınız sağolsun şimdiden çok teşekkürler
NeXo GaminG ~ Online CS 1.6 Servers
// -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- //
Menu İsteğiniz Ücrete Tabi tutulacak Sekıldedir. Düşüncem Kımse yapmaz Eğer İstersen Ucretli Olarak Yaptırırsın
dedim şeyde pek bişey oldunu sanmıyorum sadce menu ayarlancak o verdım linkte var kodlar fela hepsi var sadece yeri deiştirlcek koplayala yapıştır gibi bişey olcak
NeXo GaminG ~ Online CS 1.6 Servers
// -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- //
banada lazım ya
++++++++