Teşekkürler.
Bu Plugin Oyunda Zp Sınıfına Deimos Zombie Adlı Bir Zombie Ekler. Bu Zombie Sağ Tuşa Basarak Oyuncunun Elindeki Silahı Düşürebilir. Yalnız Sürekli Yapamaz Bu İşlemi 1 Dakika Aralığıyla Yapabilir. Oyuncunun Silahını Düşürmek için Zoom'u Tam Oyuncunun Üzerinde Olduğuna Dikkat Edin Çünkü Herzaman Tutturamıyorsunuz. Pluginin Model Hataları vs. Vardı Onları Düzenledim Yeni Modelide Siteden Bir Model Koydum Video'da Görebilirsiniz.
zp_zclass_deimos_v12.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins Dosyasının İçine
zp_zclass_deimos_v12.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının İçine
models sound ve sprites Dosyalarını cstrike:/ Dosyasının İçine
addons/amxmodx/configs/plugins.ini Dosyasının En Altına zp_zclass_deimos_v12.amxx Yazıp Kaydedin.
Son Olarak Map Değiştirin.
csplague.com
Legend Young
Teşekkürler.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Teşekkürler
YENİ MSN ADRESİM :
eskisini kullanmıyorum
eywalllllllah brader
sma varsa adamsin xd
çok saol ....
eywwwwwwwwwww
teşekkürler.
aslında bi bok degil bi
Teşekürler