Al Kardeşim ( SMA & AMXX.) EKTEDIR.. !!
Mesajlar birleştirilmiştir. (JDM)
Merhaba arkadaşlar tshop menüsüne meslek pluginide ekledim gayet iyi calısıyo fakat meslek seçtikten sonra isterseniz aradan 10 el geçsin yinede [en az bir el geçmeden meslek değiştiremessin diyo] nedeni nedir arkadaşlar lütfen yardım
Al Kardeşim ( SMA & AMXX.) EKTEDIR.. !!
Mesajlar birleştirilmiştir. (JDM)
Konu JDM tarafından (25-11-13 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.
Senin için dememişti onu ben onu yazan kişinin mesajını sildiğim için gözükmüyor.Senlik bir durum değil yani
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
çok özür dilerim kusura bakmayın :S dün server ile ilgilenmekten eklentiyi deniyemedim @JDM Rica etsem isteklere tekrar tasırmısın @skc0011 denedim suan fakat aynı sorun devam etmekte :S
Konu blackzone tarafından (26-11-13 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
Ben Denedim Sorunsuz Çalışıyor Kardeşim. O Senle Alakalı Birşey. !
bilmiyorum fakat yinede teşekkürler yardımın için
Nerenizlen Bakıyosunuz şu .sma'lara arkadaş ya.
Gözümden kaçmış bir konu daha,gözümden kaçmış olmasa önceden atardım mesajı kusura bakma
Kopyala yapıştır yaparken Bu kodu plugin_init'e yazmayı unutmuşsun.Değişken (timeout) el başı false olması gerekirken kodu yazmadığın için false olmuyor.Normal olarak Menüye girilmiyor çünkü timeout değişkeni true olarak kalıyor.PHP- Kodu:
register_logevent("eRS",2,"1=Round_Start")
PHP- Kodu:
if(timeout[id]) {
client_print(id,print_chat,"En az bir el dolmadan meslek degistiremezsiniz.")
return PLUGIN_HANDLED
}
timeout : false olması gerek menüye girilmesi için eğer timeout : true olarak kalırsa gördüğün gibi En az bir el dolmadan meslek değiştiremezsiniz. Yazar Alttan.
Eklenti ek'te denedim sorunsuz çalışıyor.
Konu bilbaz tarafından (30-11-13 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.
çok teşekkür ederim bilbaz :d sorun çözülmüştür çözülmüş isteklere taşınabilir..
Konu blackzone tarafından (30-11-13 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.
Taşındı.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/