Büyük bir yanlış anlaşılma olmuş Biz kendi aramızda cözeriz
Geçirdiğim trafik kazası nedeni çene hakimiyetimi kaybettim bu sebeble forumda bazı arkadaşların ----------------- Bi sorunu olan varsa şimdi buradayım arkamdan ileri geri konuşanlar şimdi karşıma çıksın... İspat isteyen olursa tüm doktor, ameliyat çıktılarını buraya SCREEN ederim!!! Ben kimseyi DOLANDIRMAM, herkes haddini BİLSİN !!!! 10 ile 20 li yaş gruba sesleniyorum, hepinizin akını alırım !!!
Konu kaptan647 tarafından (23-06-14 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Küfür/Hakaret içeren mesaj
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
whatsApp : +90507 339 4128 (Sadece SMS)
Büyük bir yanlış anlaşılma olmuş Biz kendi aramızda cözeriz
Hocam geçmiş olsun. Seni tanımıyorum çünkü daha bu sitede yeniyim.Konuşmana ve imzana bakılırsa php biliyorsun.
Senden bir şey istesem yapabilirmisin.
@TheZeytech Dur bi kardeşim adam amelyattan cıkmış bekle bi
@RENNIE ' ye yaptığım suçlamalar asıLsızdır, kendisinden özür dilerim...
Nekadar Kolay Değilmi Bir İnsanı Suçlamak.
Steam: impawnu
------------------------------------
Ben kendimi biliyorum @impawnu, gerisi boş... ( Nasılsın nasıl gidiyor ? )
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
İyiyim valla bu arada geçmiş olsun.
Steam: impawnu
------------------------------------
Eyvallah Uğur..
Geçmiş olsun.
RealTeam - 95.173.173.56
Web Sitemiz =>
Ticket Destek =>