Eyw kardesim
Arkadaşlar Hangi Zombie Class'ın Modelini Değiştirmek İsterseniz Aşşağıdaki Gibi Değiştirebilirsiniz. Compile Ederken Sorun Çıkarabilir Çünkü zombieplague.inc İster Sizde Yoktur Diye Ek'e Ekledim.
Legend Young
Eyw kardesim
ya kardes BAK YAPTIM AYNISINI CONFİG PLUGIN INIYEDE YAZDIM BENDE MENUYE GELMIO ZOMBIELER BEN OBUR ZMLERIN GITMESINI ISTIOM YENIDEN ZOMBIE EKLEMEK ISTIOM MESELA FORUMDA WAR KOPEK ZM FLN ONLARI EKLICEM EKLENMIO BI YARDIM ET
Konu BmwBerk tarafından (09-02-12 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.
Nemesis model değiştirmesini nasıl yapıcaz veya el veya survivor silah ve model Bunlar eksik .
YENİ MSN ADRESİM :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
eskisini kullanmıyorum
addons/amxmodx/configs/zombieplague.txt ye gir
bu ellerin değiştirme bölümü
bu model değiştirme yeriKod:V_KNIFE NEMESIS = models/zombie_plague/v_knife_zombie.mdl
Kod:NEMESIS = zombie_sourceSURVIVOR = leet , sasBu Survivor Model
V_M249 SURVIVOR = models/v_m249.mdlKod:Buda Survivorun Elindeki Silahin Modelini Değiştirme Bölümü
Bunları Denemeden Söylüyorum ama Eminim İşe Yarıyıcaktır.
Legend Young
Teşekkürler.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
saolllllll
eyv. sagolasın
Teşekkürler.
inc dosyasınbı nerey koydun birde admin modelini nasıl değşştiricem?