forumdaki çalışmadı dedinde ses dosyasının ismini smada belirtilene göre yaptınmı ?
Arkadaşın el başı çalcak bu müzik bu İndir darkelbasi mp3
Şimdi biri gelir derki forumda var biliyoruz ama çalışmadı o yüzden istedim
Kod:#include <darkjailbreak> #define SITE "daRkjailbreak.com" #define TS3 "ts3.darkjailbreak.com" #define FACEBOOK "fb.com/darkjailbreaktr" public plugin_init() { register_plugin(SITE, TS3, FACEBOOK) }
forumdaki çalışmadı dedinde ses dosyasının ismini smada belirtilene göre yaptınmı ?
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Kod:#include <darkjailbreak> #define SITE "daRkjailbreak.com" #define TS3 "ts3.darkjailbreak.com" #define FACEBOOK "fb.com/darkjailbreaktr" public plugin_init() { register_plugin(SITE, TS3, FACEBOOK) }
Kardeşim bide bunu denermisin.
Sadece ding yerine oyun başladığında çaldırmak istediğin müziği yaz sonra sound/ding orayı düzeltin.
// Dosya ekte.
mp3 calmıyor .mp3 to .wav converter diye aratırsan ceviriciler cıkar birini indir bu dosyayi .wav a cevir o sekılde dene.
--------
Özur dilerim valve hammer editorle karıstırdım sanırım
Konu JellyB0N tarafından (21-07-14 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
Ben sana anlatamadım galiba kardeşim
bu yerdeki ding.wav ve sound/ding yerini kendi sound dosyanın ismiyle değiştir dedim sen direk swye yüklemişsin yazıları dikkatli okumalısın buyur bide böyle dene elimde bulunan bir sound dosyasıyla değiştirdim.PHP- Kodu:
new sounds[] = "ding.wav"
client_cmd(0,"spk sound/ding")
Bu konu banada Yaradaı elbasında boks macındakı dıng sesı calıyor cok guzel oldu sagolun
Rica ederim iyi günlerde kullanın