Burdan zor olur ts3 ip verirsen "Teamwiewer veya Alpemix" ile anlatabilirim.
sa ben ts3 de mesela toplantı odasında yazıları kapatmak ıstıyorum yetkisi olanların sadece yazmasını istiyorum bunu nereden ayarlayabilirim?
Burdan zor olur ts3 ip verirsen "Teamwiewer veya Alpemix" ile anlatabilirim.
MaMi [$]
95.173.173.111
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DGJail
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DissidenTJail
/DGClannn
Hic de zor olmaz kanala sag tikla kanal yetkileri veya channel permissionsa bas yukardaki arama yerine de b_client_channel_textmessage_send bunu yaz alttan yetkiyi ac sonra tikini kaldir yani bos kutu olsun sadece
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Adam belli ki anlamıyor "TS3" ' den insan gibi yardım etmeye çalışıyorum atarın kime ?
MaMi [$]
95.173.173.111
/DGJail
/DissidenTJail
/DGClannn
[B]rica etsem birisi hemen 1 dk lık video çekip gösterebilirmi ?
+++++++++
Buyur kardeşim;
Öncelikle mesajını kapatmak istediğin odaya sağ tıkla ve channel permissions'a tıkla. Daha sonra karşına gelecek olan yetkiler bölümünden 1. görüntü de belirttiğim gibi ayarları yaparsan hallolur.
Not: Eğer yetkiler benim attığım görüntüdeki gibi görünmüyorsa;
Settings -> Options -> Ardından 2. Görüntüde Kırmızı Bölge içerisindeki Advanced Permission System(Gelişmiş Yetki Sistemi) seçeneğine tik koyup kaydet, düzelir.
1. Görüntü
2. Görüntü
dostum sağolasın ziyadesiyle hallettim
Önemli değil kardeşim...
hacı yazdım ama ben kendımden butun yetkileri alıyorum ama yinede yazı yazıorum nasıl olcak ?